19-04-2022, 10:17
Nie płacę za żaden streaming (i nie zamierzam). Mam zalogowane tylko HBO Max i od jakiegoś czasu Prime od młodszego brata, a narzeczona wykupuje za grosze Playera. HBO Max działa kijowo, starszy brat już dwa razy odinstalowywał i instalował ponownie, bo tak mu niedomagało, a ja u siebie oglądając film American Splendor co 5 minut zaliczałem zmiany rozdzielczości z 1080p do chyba jakichś 360p i tak w kółko. To już wolałbym obejrzeć całość w rozdzielczości DVD, byleby nie było przeskoków, ale oczywiście nie ma możliwości, aby ręcznie ją sobie ustawić. Żenada.
Może przekonałbym się do streamingu i zaczął za jakiś płacić, gdyby studia dogadały się i wszystko byłoby w jednym koszyku. Ale skoro każdy chce wyciągnąć z tego dla siebie jak najwięcej, powstało już kilkadziesiąt platform streamingowych i trzeba opłacać każdą oddzielnie, to ja mówię pas.
Może przekonałbym się do streamingu i zaczął za jakiś płacić, gdyby studia dogadały się i wszystko byłoby w jednym koszyku. Ale skoro każdy chce wyciągnąć z tego dla siebie jak najwięcej, powstało już kilkadziesiąt platform streamingowych i trzeba opłacać każdą oddzielnie, to ja mówię pas.