04-05-2022, 12:19
pred895, pearlzfan Dzięki za punkciki i uznanie.
A tak na poważnie, która część jest zbyt zagmatwana? Trzeba to poprawić, bo inaczej taki wpis nie ma większego sensu... Kolumny aktywne i wzmacniacze w klasie D obecnie bardzo zyskują na popularności i dają pewien powiew "świeżości" do skostniałej nieco branży domowego audio. Warto wiedzieć o co w tych rozwiązaniach/technologiach chodzi, przy okazji jakichś ewentualnych zakupów.
(04-05-2022, 11:07)pred895 napisał(a): Lądownik na księżyc też masz w planach wybudować ?To potem, najpierw rakieta.
(04-05-2022, 11:07)pred895 napisał(a): Tak czy inaczej nie zrozumiałem większej połowy z tego wywoduA ja się tak starałem, żeby był w miarę zrozumiały.
A tak na poważnie, która część jest zbyt zagmatwana? Trzeba to poprawić, bo inaczej taki wpis nie ma większego sensu... Kolumny aktywne i wzmacniacze w klasie D obecnie bardzo zyskują na popularności i dają pewien powiew "świeżości" do skostniałej nieco branży domowego audio. Warto wiedzieć o co w tych rozwiązaniach/technologiach chodzi, przy okazji jakichś ewentualnych zakupów.(04-05-2022, 11:07)pred895 napisał(a): wierzę że dają czaduDają.
niespotykanie spokojny człowiek