Przeszukuję internet i nie mogę znaleźć definitywnej odpowiedzi - czy Arrow kiedykolwiek potwierdził, że w ogóle nie mają w planach wydania "Legendy" na brytyjskim rynku? Wiem że oryginalnym planem było wydanie trzech wersji filmu zarówno dla USA i UK, ale 20 Century/Disney ich zablokował i skończyło się tylko na amerykańskiej wersji kinowej i reżyserce na amerykańskim rynku. Ale skan i tak był wykonany z europejskiej wersji kinowej. Więc combo europejska kinówka i reżyserska tylko na brytyjski rynek chyba nie jest wykluczone? Czy Disney też w tym przypadku powiedział definitywne nie i nie ma co na to liczyć?
Trochę irytująca sytuacja, bo chciałem w końcu dodać ten film do swojej kolekcji, ale nie mam multi-regionalnego odtwarzacza, więc wydanie Arrow odpada, głupio teraz przepłacać za gorsze wydanie od Universal, a na europejskie wybrakowane wydanie Foxa szkoda kasy.
Trochę irytująca sytuacja, bo chciałem w końcu dodać ten film do swojej kolekcji, ale nie mam multi-regionalnego odtwarzacza, więc wydanie Arrow odpada, głupio teraz przepłacać za gorsze wydanie od Universal, a na europejskie wybrakowane wydanie Foxa szkoda kasy.