Postanowiłem wesprzeć rodzimego dystrybutora, który co prawda nie rozpieszcza nas ilością wypuszczanych tytułów ani cenami wydanych filmów, ale jakby nie patrzeć to ostatni poważny gracz w tej branży w naszym kraju więc tym razem nie czekałem aż gdzieś będzie taniej.
Seansu Mavericka nie mogę się doczekać ale czas znajdę chyba dopiero w sobotę więc jeszcze parę dni muszę poczekać. Wikinga trochę się obawiam, Eggers nie do końca mi leży. Czarownica w ogóle mi nie podeszła, Lighthouse już bardziej ale raczej do niego nie wrócę (chociaż świetnie zagrany). Tematyka Wikinga to coś co lubię więc postanowiłem zaryzykować. W podjęciu decyzji pomogła recenzja misfita
.
EDIT: Wrzuciłem wczoraj do odtwarzacza Top Gun: Maverick żeby sprawdzić jak wygląda obraz i dźwięk. Odlot, jest moc ?.
Seansu Mavericka nie mogę się doczekać ale czas znajdę chyba dopiero w sobotę więc jeszcze parę dni muszę poczekać. Wikinga trochę się obawiam, Eggers nie do końca mi leży. Czarownica w ogóle mi nie podeszła, Lighthouse już bardziej ale raczej do niego nie wrócę (chociaż świetnie zagrany). Tematyka Wikinga to coś co lubię więc postanowiłem zaryzykować. W podjęciu decyzji pomogła recenzja misfita
. EDIT: Wrzuciłem wczoraj do odtwarzacza Top Gun: Maverick żeby sprawdzić jak wygląda obraz i dźwięk. Odlot, jest moc ?.