Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Dział techniczny
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 ... 8 Dalej »

Soundbar Harman/Kardon wybudzanie przez blutooth

Opcje tematu
Soundbar Harman/Kardon wybudzanie przez blutooth
Offline afflux
Użytkownik
Liczba postów: 113
Reputacja: 6

30-11-2022, 10:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-11-2022, 10:37 przez afflux.)
(29-11-2022, 22:59)Daras napisał(a):  Nie mam sprzętu, o którym napisałeś i z pewnością mój komentarz będzie dla Ciebie całkowicie bezwartościowy (?).
Każdy głos może okazać się pomocny, zdaję sobie sprawę że można "włamać" się do prawie każdego urządzenia mając odpowiednią wiedzę. Nie wyjaśniłem w tego dokładnie w poście - ale chodzi mi czy taka przypadłość soundbara może być podstawą do reklamacji (dlatego prosiłem o sprawdzenie na własnym sounbarze użytkowników tego forum). Mam jeszcze gwarancję a z rękojmi można reklamować dłużej. Harman/Kardon ma dość ubogą instrukcję obsługi ale wyczytałem w bliźniaczo podobnym sprzęcie JBL że można uruchomić sounbar za pomocą wielu wejść ale nie jest wymieniony blutooth. BOSE ma jeszcze lepsze rozwiązanie w opcjach aplikacji można wyłączyć całkowicie automatyczne włączanie.
Mogę oczywiście podpiąć do przedłużacza z wyłącznikiem i uruchamiać tylko wtedy gdy mam ochotę puszczać dźwięk z belki ale mało to wygodne rozwiązanie a mogę tez kiedyś zapomnieć wyłączyć. Ot takie mam dylematy Wink

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu

Wiadomości w tym wątku
Soundbar Harman/Kardon wybudzanie przez blutooth - afflux - 29-11-2022, 14:36
RE: Soundbar Harman/Kardon wybudzanie przez blutooth - Daras - 29-11-2022, 22:59
RE: Soundbar Harman/Kardon wybudzanie przez blutooth - afflux - 30-11-2022, 10:36
RE: Soundbar Harman/Kardon wybudzanie przez blutooth - Mierzwiak - 30-11-2022, 15:53
RE: Soundbar Harman/Kardon wybudzanie przez blutooth - nygus - 30-11-2022, 17:07
RE: Soundbar Harman/Kardon wybudzanie przez blutooth - piti198 - 13-12-2022, 12:03
RE: Soundbar Harman/Kardon wybudzanie przez blutooth - Mierzwiak - 13-12-2022, 12:18
RE: Soundbar Harman/Kardon wybudzanie przez blutooth - afflux - 16-12-2022, 09:48

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku