02-01-2023, 11:57
Więc pozostaniemy przy własnym zdaniu, bo ja kompletnie nie kupuję tego aby nośnikożercy byli utrapieniem dla jakiejkolwiek platformy streamingowej. Wręcz przeciwnie, w mojej opinii stanowimy wartość dodaną, ale niestety z roku na rok jest nas coraz mniej i tutaj leży główny problem dlaczego molochy pokroju Disneya prawie w ogóle już się z nami nie liczą. Nie mam wątpliwości, że pod tym względem będzie już tylko gorzej, ale o przyszłość nośnikową jestem względnie spokojny dopóki są mniejsi dystrybutorzy, którym wciąż opłaca się wypuszczanie treści na nośnikach przy sprzedaży wynoszącej kilka czy kilkanaście tysięcy sztuk. Z całą pewnością jednak ta nasza pasja będzie coraz dotkliwsza dla portfela.
Nie zauważyłem w wypowiedzi sebasa aby łączył on przerywanie subskrypcji na jakiś czas z kupowaniem płyt. Ludziska coraz częściej przerywają subskrypcje bo namnożyło się ich tyle, że nie są w stanie stale opłacać ich wszystkich czy większości z nich, więc wybierają te dla nich najatrakcyjniejsze. A do reszty czasami wracają jak się uzbiera w nich odpowiednia ilość interesujących ich treści.
(02-01-2023, 10:43)fire_caves napisał(a): Tak, ale jak również słusznie zauważył, często są to użytkownicy, którzy przerywają swoje subskrypcje na jakiś czas.
Nie zauważyłem w wypowiedzi sebasa aby łączył on przerywanie subskrypcji na jakiś czas z kupowaniem płyt. Ludziska coraz częściej przerywają subskrypcje bo namnożyło się ich tyle, że nie są w stanie stale opłacać ich wszystkich czy większości z nich, więc wybierają te dla nich najatrakcyjniejsze. A do reszty czasami wracają jak się uzbiera w nich odpowiednia ilość interesujących ich treści.