(11-01-2023, 19:34)Fitzer napisał(a): Jaką drogą polecacie dodawać zdjęcia na forum robione telefonem, tak żeby nie zepsuć za bardzo ich jakości?Obojętnie, byleby nie były robione na pstrokatym tle i estetyczne (np.: nie na brudnym, porwanym kocu, dzianinie, swetrze itp.).
Przy okazji odkopię trupa:
(26-02-2016, 18:24)Gieferg napisał(a): b) wchodzę do tematu o kolekcji i trafiam na link do filmiku na YTYep... same here. Tego typu filmy są równie fascynujące co obrady Sejmu w tv.
- wychodzę.
Podobny temat pojawil sie na fejsie w jednym z wątków kolekcjonerskich ale w odwrotną stronę czyli ... mniej wiecej... "czemu takie filmy nie kreca polscy kolekcjonerzy i nie wrzucaja dla ludu?"
Gadajacych głów nie lubię ale najwyraźniej istnieja pasjonaci rownież takich rozwiazan.Co do video unboxingów... nie raz szukałem takiego ktory mi pokaże jak wydanie ktorym jestem zainteresowany wyglada z KAŻDEJ strony... to jak szukanie igły w stogu siana. W rekawiczkach, kupa niepotrzebnego pierdolenia, jakies efekty... na YT do koloru do wyboru... ale żeby pokazac z każdej strony to nie ma. A niby taki banał.
Podsumowując: jeżeli już krecicie video to uprzejma prośba... w prostocie siła i DO RZECZY !!!
Moje aukcje na OLX