18-01-2023, 18:58
(17-01-2023, 19:32)Fitzer napisał(a): Czytałem, że nie ma funkcji dopasowywania ilości klatek do źródła i nawet przy wymuszeniu sygnału 24 fps przez ustawienia jest problem z rwaniem obrazu.To jest problem niemal wszystkich przystawek na Androidzie. Ja mam Nvidię Shield Pro i pomimo, że wspiera 24fps bez problemowo przy plikach odtwarzanych przez Kodi, to w przypadku aplikacji Amazon Prime i Disney+, nawet wymuszanie 24fps, przez dedykowaną nastawę nie działa i powoduje zakończenie działania aplikacji z błędem.
(17-01-2023, 19:32)Fitzer napisał(a): słyszałem, że można kupić zasilacz z takim wejściem, ale podobno na naszym rynku nie jest dostępny.Był takowy w zestawie, w modelu 4k ultra, zdaje się, ale nie musisz tu zbytnio kombinować. Wystarczy Ci HUB na USB-C, z wejściem/funkcją PD - Power Delivery i wejściem Ethernet. Ważne, żeby Power Delivery było conajmniej takiej samej wartości jak moc zasilacza Chromecasta. Podpinasz HUBa do Chromecasta, a zasilacz Chromecasta do wejść USB-C PD w HUBie i po krzyku. Chromecast jest zasilany ze swojego zasilacza poprzez HUB, a TY masz w HUBie gniazdko Ethernet i pewnie dodatkowe USB3.0.
niespotykanie spokojny człowiek