19-01-2023, 09:46
Jak zwykle super podsumowanie, Kirek.
Cieszą dość spore wzrosty zakupowe wśród filmożerców jeśli chodzi o edycje UHD, a z drugiej strony martwi ogólny spadek na nośnikach - ale i tak jest lepiej niż się spodziewałem, biorąc pod uwagę szalejącą inflację, itd.
W TOP 5 największych obżarciuchów (gdzie Mefisto, chyba znacznej części zakupów nie dodał na filmoskopie
) tylko Wojtek na forum ma utworzony temat w wątku kolekcji, który jednak nie robił aktualizacji od blisko 3 lat. Szkoda, bo tego typu temaciki służą też jako źródło zakupowych inspiracji dla innych + co nieco więcej wiedzy można wyłuskać co do konkretnych wydań.
Skoro podsumowanko jest publikowane na forum to może niegłupim pomysłem byłaby dodatkowa kategoria np. TOP 3 obżarciuchów wśród osób, które mają utworzony temat w "Nasze kolekcje" i np. ostatnia aktualizacja miała miejsce nie później niż rok temu?
Cieszą dość spore wzrosty zakupowe wśród filmożerców jeśli chodzi o edycje UHD, a z drugiej strony martwi ogólny spadek na nośnikach - ale i tak jest lepiej niż się spodziewałem, biorąc pod uwagę szalejącą inflację, itd.
W TOP 5 największych obżarciuchów (gdzie Mefisto, chyba znacznej części zakupów nie dodał na filmoskopie
) tylko Wojtek na forum ma utworzony temat w wątku kolekcji, który jednak nie robił aktualizacji od blisko 3 lat. Szkoda, bo tego typu temaciki służą też jako źródło zakupowych inspiracji dla innych + co nieco więcej wiedzy można wyłuskać co do konkretnych wydań.Skoro podsumowanko jest publikowane na forum to może niegłupim pomysłem byłaby dodatkowa kategoria np. TOP 3 obżarciuchów wśród osób, które mają utworzony temat w "Nasze kolekcje" i np. ostatnia aktualizacja miała miejsce nie później niż rok temu?