a kto jest tym dzbanem? ja dałem tylko link co mi ktoś podesłał
#Mefisto Unia Europejska wycofuje odkurzacze o mocy większej niż 900 W. Z dniem 1 września 2017 roku Unia Europejska wprowadziła w życie nowe przepisy, według których producenci oraz importerzy są zobligowani do sprzedaży wyłącznie odkurzaczy, których moc nie przekracza 900 W.
a tak w ogole chłopaki co dziś na kolację swierszczyk czy larwusia
i więcej luzu bo się pozabijamy tutaj a to forum tylko jest... aż się mi żart przypomniał... ale jest o żydach to nie powiem bo będzie ból dupy znowu
z drugiej strony nie wyczytałem czy tam chodzi o 4K i 8K czy bardziej o rozmiar ekranu bardziej, bo to chyba jest różnica w zużyciu prądu większa, pytam na luzie - tutaj sami "fachowcy".
#Mefisto Unia Europejska wycofuje odkurzacze o mocy większej niż 900 W. Z dniem 1 września 2017 roku Unia Europejska wprowadziła w życie nowe przepisy, według których producenci oraz importerzy są zobligowani do sprzedaży wyłącznie odkurzaczy, których moc nie przekracza 900 W.
a tak w ogole chłopaki co dziś na kolację swierszczyk czy larwusia
i więcej luzu bo się pozabijamy tutaj a to forum tylko jest... aż się mi żart przypomniał... ale jest o żydach to nie powiem bo będzie ból dupy znowuz drugiej strony nie wyczytałem czy tam chodzi o 4K i 8K czy bardziej o rozmiar ekranu bardziej, bo to chyba jest różnica w zużyciu prądu większa, pytam na luzie - tutaj sami "fachowcy".