(09-06-2015, 16:12)Pieter napisał(a): Osobiście filmu nie widziałem, bo dla mnie szkoda czasu trochę na tego typu produkcje bo po prostu takowych nie trawię...Więc nie oceniamAle znam opinie wielu osób (bo booom był ogromny) i wszyscy zgodnie mówią DNO
Również filmu nie widziałem, ale to prawda, że oficjalnie został przez wszystkich zjechany po równej pochyłej.
Sądzę jednak, że film i tak swoich nabywców znajdzie, bo sukces z sal kinowych nie był przypadkowy, niezależnie od jakości filmu.
(09-06-2015, 16:21)Haqu napisał(a): Ej ej koledzy żartowałem tylko![]()
Możliwe że testuje, możliwe też że skoro wchodzą książki to lidl wprowadzi całą linię 50 twarzy greya i będzie to raczej jednorazowy wyskok. Ewentualnie będzie jak z biedronką, że raz na jakiś czas (niezbyt często) rzucą kilka pozycji po niezłych cenach. Powodzenia w sprzedaży, niestety u nas sprzedż filmów ma się kiepsko, więc wielkich cyferek nie wróżę
Tak kiepsko, choć prędzej wersja dvd się sprzeda niż 2x droższe blu-ray. Przypomnę tylko, że nie tak dawno rzucili cała sagę Wiedźmina od Sapkowskiego i książki nawet nieźle znikały ze sklepowych półek, oczywiście z tego co zdążyłem zaobserwować. Także dobrze, że chociaż w naszym kraju legalnie czyta się książki