(23-04-2023, 12:49)Mefisto napisał(a): Ja cały czas jestem przyjacielski - przykro mi, jeśli mój pierwszy wpis odebrałeś jako atak na siebie.
[...]
Kochajmy się - jesteśmy małym gronem, nie raz sobie zresztą pomagaliśmy, więc naprawdę nie wiem o co ten jad.
Więc w wyjątkowo "oryginalny" sposób to okazujesz. Nie wiem jakiej reakcji oczekiwałeś rozpoczynając swój wywód od zdania "Dla mnie robienie takiego cyrku to już czyste szaleństwo". Emotki tam żadnej nie widziałem, a i nawet gdyby była to niewiele to zmienia. To Ty właśnie tego typu rzeczami generujesz kwas na tym forum. Poza tym szanujmy się, wiem doskonale do czego i do kogo był skierowany np. ten przytyk z wydawaniem kilkudziesięciu tysi na "zabezpieczenie" swojej kolekcji. Jak wcześniej pisałem, wyjątkowo nieudany.
Jeśli miałbyś szczere intencje to spodziewałbym się, że napiszesz coś w stylu: "sorry chłopaki, trochę poniosło mnie wczoraj i niepotrzebnie użyłem pewnych słów. Peace." Ale nie, standardowo przybrałeś taktykę obrony Częstochowy, m.in. poprzez wyodrębnianie i poddawanie analizie każdego zdania kontrrozmówcy - tak jak pisałem, nie mam czasu, ani ochoty na tego typu zabawy, więc z mojej strony EOD.