07-05-2023, 14:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2023, 14:11 przez Piotrek P.
Powód edycji: literówka
)
Ta gruba czcionka, która jest używana w Braveheart na BD to jest jakaś aberracja i fatalna pomyłka - z całym szacunkiem, ale wygląda to trochę jakby ktoś włączył udogodnienia dla niedowidzących (i jeszcze to wyrównanie do lewej!). Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale nie bardzo rozumiem, jak komuś mogą przeszkadzać bardzo delikatne cienie w napisach w Die Hard na UHD i jednocześnie nie przeszkadzać te grube kulfony z Bravehearta BD.
A w temacie rzekomego psucia się napisów w Die Hard na UHD przy zmianie rozdziałów to właśnie to sprawdziłem (oglądałem film wcześniej i nie pamiętałem żeby cokolwiek było nie tak) i potwierdzam to co napisał misfit - u mnie na UB820 też brak jakichkolwiek problemów mimo przewijania/zmiany rozdziałów, więc to musi być jakiś problem z odtwarzaczem.
A w temacie rzekomego psucia się napisów w Die Hard na UHD przy zmianie rozdziałów to właśnie to sprawdziłem (oglądałem film wcześniej i nie pamiętałem żeby cokolwiek było nie tak) i potwierdzam to co napisał misfit - u mnie na UB820 też brak jakichkolwiek problemów mimo przewijania/zmiany rozdziałów, więc to musi być jakiś problem z odtwarzaczem.