3 godzin(y) temu
Czy ktoś z użytkowników ma może subskrypcję Sky Showtime w wersji Premium, a jeśli tak to czy treści które są oznaczone jako 4K UHD HDR (choć jest ich naprawdę niewiele) wyświetlają się rzeczywiście w HDR?
|
SkyShowtime
|
|
3 godzin(y) temu
Czy ktoś z użytkowników ma może subskrypcję Sky Showtime w wersji Premium, a jeśli tak to czy treści które są oznaczone jako 4K UHD HDR (choć jest ich naprawdę niewiele) wyświetlają się rzeczywiście w HDR?
2 godzin(y) temu
Tak, te kilka które sprawdziłem faktycznie mają HDR (pojawia mi się logo HDR w prawym górnym rogu ekranu, jak puszczę film).
Kino domowe
LG OLED 83 C3 Marantz SR 5015 Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA SVS SB-1000 Panasonic DP-UB820 Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD
2 godzin(y) temu
Ok, wielkie dzięki za info. Czyli np. Gladiator II wyświetla Ci się w HDR? Widzę, że masz OLEDa od LG - masz może informację czy to jest HDR10 czy HDR10+ (zakładam, że nie DV)? Chociaż nawet gdyby to było HDR10+ to zakładam, że warstwa podstawowa tak czy inaczej powinna działać... Ja mam Sony'ego, czyli Android TV - byłbym wdzięczny gdyby ktoś inny z Android TV mógłby dać znać jak u niego wygląda sytuacja
Racja, rzeczywiście nie kojarzę żeby LG obsługiwało HDR10+. edit: Szukałem tak na szybko i trafiłem na sporo wypowiedzi sprzed roku (!) że HDR nie działał na Android TV ani na Chromecast, więc chyba nic z tego. Atmosa też nie ma tam, gdzie jest znaczek... Szczerze mówiąc po chwili obcowania z tą aplikacją nie wierzę, że ona jest płatna i nie umiem sobie wyobrazić kto za ich plan "Premium" chciałby zapłacić 50 zł w normalnej cenie
Racja, mam premium za 24zl/mc plus dzielę konto w 5 osób i tyle mogę dać max ![]() Btw, sprawdziłem przed chwilą Star Trek Nieznane nowe światy, który ma oznaczenie HDR, ale ten się nie uruchamia. Z kolei ST W nieznane odpala się z HDRem. Także tego no ![]() Os. Tak, Gladiator II leci z HDR.
Kino domowe
LG OLED 83 C3 Marantz SR 5015 Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA SVS SB-1000 Panasonic DP-UB820 Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości |