3 godzin(y) temu
No ciekawe jak to będzie wyglądać w kontekscie stosunku Netflixa do fizycznych mediów. Jak bym nie miał Sopranos albo Wire to bym na wszelki wypadek kupował
|
HBO Max
|
|
3 godzin(y) temu
No ciekawe jak to będzie wyglądać w kontekscie stosunku Netflixa do fizycznych mediów. Jak bym nie miał Sopranos albo Wire to bym na wszelki wypadek kupował
3 godzin(y) temu
( 6 godzin(y) temu)Fitzer napisał(a): Koszmarne wieści zza oceanu...A podasz przykład jakichś nie koszmarnych wieści zza Oceanu?
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
3 godzin(y) temu
( 3 godzin(y) temu)Mierzwiak napisał(a): A podasz przykład jakichś nie koszmarnych wieści zza Oceanu?
( 3 godzin(y) temu)Mierzwiak napisał(a): A podasz przykład jakichś nie koszmarnych wieści zza Oceanu?Już nie przesadzajmy ![]() Te są wyjątkowo przygnębiające. Może to jest czarnowidztwo z mojej strony i Netflix w razie ewentualnego przejęcia będzie miał inną politykę wobec marki Warnera niż wobec własnej platformy, ale naprawdę obawiam się o dystrybucję kinową, nośniki fizyczne. Wiadomo jakie jest ich podejście do tej kwestii. Poza tym połączenie platform VOD to byłaby prawdopodobnie tragedia (z mojej perspektywy). HBO Max kosztuje mnie 19.99 w opcji z 4K (jest to jakiś specjalny plan dla osób, które miały wykupione HBO Max od początku jego istnienia w Polsce, ja opłacam subskrypcję jeszcze od czasów HBO GO). Netflix jest jak wiemy najdroższym streamingiem, więc obawiam się, że w przypadku połączenia cena za całość może być astronomiczna, nawet biorąc pod uwagę rozmiar biblioteki. Poza tym Netflixa nigdy nie miałem wykupionego na stałe, biorę czasem na miesiąc żeby obejrzeć coś co mnie interesuje. Jeżeli to połączą to być może będę zmuszony zrezygnować z HBO, które od wielu lat stale opłacam. Niestety, jest już oficjalna informacja o przejęciu. Szybko poszło... Ostatnia nadzieja, że właściwy organ nie wyrazi zgody na taką koncentrację.
Panasonic TX-55HZ1000E
Sony UBP-X800M2 Samsung HW-Q800A
2 godzin(y) temu
Netflix potwierdza zakup Warner Bros. za 83 miliardy dolarów: https://about.netflix.com/en/news/netflix-to-acquire-warner-bros
Kino domowe:
Telewizor: LG OLED 55C7V Odtwarzacz Ultra HD Blu-ray: Panasonic DP-UB820 Przystawka box: Apple TV 4K Soundbar: Sony HT-ST5000 (Dolby Atmos | DTS:X | Dolby Vision)
2 godzin(y) temu
Ciekawe kiedy wszystkie filmy Warnera zniką z iTunes i innych platform PVOD
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
2 godzin(y) temu
( 3 godzin(y) temu)Mefisto napisał(a): Pytanie co to znaczy dla WAC? RIP. Nie wiem co robicie źle, ale Netfliks nie powąchał ode mnie złamanego grosza od ponad trzech lat.
2 godzin(y) temu
( 2 godzin(y) temu)MasterThief napisał(a): Netflix potwierdza zakup Warner Bros. za 83 miliardy dolarów: https://about.netflix.com/en/news/netflix-to-acquire-warner-brosDla nośników fizycznych, to dramatyczna wiadomość.
52 minut(y) temu
Nie tylko dla nośników. Praktycznie wszystkie największe IPs należeć będą do dwóch molochów. Jak sobie z nimi radzili do tej pory wszyscy wiemy. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości |