( 6 godzin(y) temu)MasterThief napisał(a): Pojawiła się już zapowiedź wydania 4K pierwszego sezonu IT: Welcome to Derry, premiera podobno w maju 2026, ale to jeszcze nie potwierdzone chyba
Dobrze widzę, że znowu w steelbooku pojawia się genialny pomysł wkładania płyty na płytę?
Pred, mnie osobiście serial wkręcił bardziej jak oba ostatnie filmy, ciekawie jest prowadzony, jest kilka fajnych odniesień do głównej historii no i ma kilka makabrycznych momentów (chociażby kino z 1 odcinka). Również stylistyka bardzo mi się podoba. Pennywise pojawia się stosunkowo rzadko (i to dopiero od 5 odcinka, w dużej mierze pojawia się w innych formach), ale jak już się pojawia to aktor robi robotę.
Kino domowe:
Telewizor: LG OLED 55C7V Odtwarzacz Ultra HD Blu-ray: Panasonic DP-UB820 Przystawka box: Apple TV 4K Soundbar: Sony HT-ST5000 (Dolby Atmos | DTS:X | Dolby Vision)
2 godzin(y) temu (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez Ash-9001.)
Też mi się serialowe TO podoba. Duży plus za to, że wątki wymyślone na potrzeby serialu naprawdę pasują do tego co pisał King. Spina mi się to wszystko w ładną całość. No i nie spartolili Pennywise'a Ma tu kilka naprawdę świetnych scen.