11 godzin(y) temu
Dobre to to? Bo remake to ściek i nie wiem czy mam tracić czas
Unboxing >> YouTube
|
Zapowiedzi wydań z filmami 4k uhd - zagraniczne wydania
|
|
11 godzin(y) temu
Dobre to to? Bo remake to ściek i nie wiem czy mam tracić czas
Unboxing >> YouTube
9 godzin(y) temu
( 11 godzin(y) temu)MasterThief napisał(a): Pojawiła się już zapowiedź wydania 4K pierwszego sezonu IT: Welcome to Derry, premiera podobno w maju 2026, ale to jeszcze nie potwierdzone chybaDobrze widzę, że znowu w steelbooku pojawia się genialny pomysł wkładania płyty na płytę?
8 godzin(y) temu
Na to wygląda. Pred, mnie osobiście serial wkręcił bardziej jak oba ostatnie filmy, ciekawie jest prowadzony, jest kilka fajnych odniesień do głównej historii no i ma kilka makabrycznych momentów (chociażby kino z 1 odcinka). Również stylistyka bardzo mi się podoba. Pennywise pojawia się stosunkowo rzadko (i to dopiero od 5 odcinka, w dużej mierze pojawia się w innych formach), ale jak już się pojawia to aktor robi robotę.
Kino domowe:
Telewizor: LG OLED 55C7V Odtwarzacz Ultra HD Blu-ray: Panasonic DP-UB820 Przystawka box: Apple TV 4K Soundbar: Sony HT-ST5000 (Dolby Atmos | DTS:X | Dolby Vision)
Remak'em.w sumie bym tego chyba nie nazwał mnie w szczegolnoàci Chapter 1 bardzo przypadł do gustu.
Też mi się serialowe TO podoba. Duży plus za to, że wątki wymyślone na potrzeby serialu naprawdę pasują do tego co pisał King. Spina mi się to wszystko w ładną całość. No i nie spartolili Pennywise'a Ma tu kilka naprawdę świetnych scen.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |