13-12-2025, 17:35
Mam francuskie wydanie i pamiętam że byłem zadowolony, jeżeli SS nie wniesie nic specjalnego, to chyba nie będę otwierał i sprzedam tę kolekcjonerkę
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
|
Andrzej i Xawery Żuławscy - Dzieła wszystkie
|
|
13-12-2025, 17:35
Mam francuskie wydanie i pamiętam że byłem zadowolony, jeżeli SS nie wniesie nic specjalnego, to chyba nie będę otwierał i sprzedam tę kolekcjonerkę
13-12-2025, 17:45
Niczego nie będę sprzedawał, ale jak się sprawdzi co nicwood pisze, to trochę zawód - po tylu latach zapowiedzi byłem przekonany, że to będzie nowiutki remaster.
(13-12-2025, 17:35)HAL 9000 napisał(a): i sprzedam tę kolekcjonerkę Jak dasz rabat, to jestem chętny
13-12-2025, 20:34
Jaki rabat, ode mnie masz gwarancję, że otrzymasz towar w jednym kawałku i nie ryzykujesz, że będziesz się musiał użerać z obsługą klientów ![]() W najgorszym razie wrzucę do szuflady i poczekam, aż się wyprzeda
13-12-2025, 21:55
(13-12-2025, 17:45)misfit napisał(a): Niczego nie będę sprzedawał, ale jak się sprawdzi co nicwood pisze, to trochę zawód - po tylu latach zapowiedzi byłem przekonany, że to będzie nowiutki remaster. Czyli zeszło tyle lat na pisanie esejów do książki a nie na pracę nad obrazkiem... Ehhh, no ja na pewno nie sprzedam, bo nie mam żadnej innej wersji.
9 godzin(y) temu
Na rarewaves jest aktualnie low stock i można zamawiać, jakby ktoś był dalej napalony na to wydanie. Na stronie dystrybutora wyprzedane.
4 godzin(y) temu
No tak mogłem się tego spodziewać. Amazon anulował mi zamówienie
Unboxing >> YouTube
3 godzin(y) temu
Też mi anulowali. Aż tak się wyprzedało? Kurczę, zamawiałem zaraz, jak to zapowiadali.
2 godzin(y) temu
Kto tu sieje i w jakim celu tą dezinformację? Wyprzedała się kolekcjonerka, zwykłe wydanie jest dostępne.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości |