12-01-2018, 10:07
(15-08-2017, 11:59)rozyczka napisał(a): PS. Widziałam też teaser Listów do M. 3. Co sądzicie? 1 była nawet w porządku (jak na kino rozrywkowe, of course), ale 2 coś trochę im nie wyszła
Lipa jak 2...
|
Zapowiedzi filmowe
|
|
12-01-2018, 10:07
(15-08-2017, 11:59)rozyczka napisał(a): PS. Widziałam też teaser Listów do M. 3. Co sądzicie? 1 była nawet w porządku (jak na kino rozrywkowe, of course), ale 2 coś trochę im nie wyszła Lipa jak 2...
13-08-2018, 11:52
Trzymajcie się foteli, bo oto przed Wami zwiastun filmu animowanego Dobosz i księżniczka - https://www.youtube.com/watch?v=Q6pvuIn_mlk. Ja prawie dostałem ataku padaczki ze śmiechu
06-12-2024, 16:08
![]() Teaser (2021) ![]() Official Trailer ![]() O polskiej premierze na razie CICHO Tak czy inaczej, jaram się i liczę przynajmniej na UHD od Sony
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
Wczoraj, 17:05
Wczoraj miałem okazję obejrzeć prolog przed projekcją Avatara w Imaxie no i wygląda to epicko. Przede wszystkim soundtrack Goranssona się wyróżnia, ale zwróciłem też uwagę na kostiumy. Spokojnie czekam na całość, oby Nolan znowu nam dostarczył zapadające w pamięć doświadczenie.
Panasonic TX-55HZ1000E
Sony UBP-X800M2 Samsung HW-Q800A
9 godzin(y) temu
No trailerem tej epickosci nie osiągnęli jak dl amnie. Zdjecia, wbrew powszechnym zachwytom, delikatnie rzecz ujmując rozczarowujące.
2 godzin(y) temu
Również widziałem ten dłuższy clip przed Avatarem w IMAX i pomimo tego, że jestem fanbojem Nolana od 20 lat, to jak dla mnie zapowiada się to źle ![]() Po pierwsze, czuć vibe Dunkierki, co nie jest komplementem, bo Dunkierka to dla mnie najgorszy film Nolana... Po drugie, sądziłem, że akurat na takiego reżysera nikt nie będzie naciskał w kwestii wprowadzania "poprawek" pod współczesną widownię, a tutaj obok siebie walczą: biały grek, czarny grek, grek-azjata, grek z bliskiego wschodu (wszystkie kolory tęczy), Helenę też podobno gra czarna meksykanka Tak, to mocno zróżnicowana etnicznie starożytna Grecja...Po trzecie, skoro Oppenheimer był rated-R, to liczyłem, że takie widowisko, z TAKIM finałem, tym bardziej będzie kręcone z myślą o eRce. Nic z tego. Grecy strzelają z łuków, rzucają włóczniami w trojan, których ciała nawet przebite na wylot odmawiają krwawienia To nie kolejny Braveheart, czy Troja, to Ostatni smok, tylko śmiertelnie poważny...I po czwarte, kostiumy... ![]() WTF is this? W prologu poza powyższym olbrzymem, który podkradł pancerz Mechagodzilli mignęło jeszcze ujęcie z jakimiś srebrnymi / chromowanymi kitowcami z Power Rangers To nie wygląda jak starożytna grecja, to wygląda jak coś z sci-fi (starszy brat miał skojarzenia z anime Rycerze Zodiaku).W tych 5 minutach było kilka ciekawych pomysłów jakich jeszcze nigdy w żadnej adaptacji Iliady, bądź Odysei nie widziałem, no i Nolan umie budować napięcie, więc i tym razem mogły spocić mi się dłonie, ale pod każdym innym względem moje wątpliwości względem tego projektu tylko wzrosły. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: afflux, 5 gości |