04-12-2025, 15:29
Święta coraz bliżej, a zapowiedzi kolejnych wydań 4K z serialami SW coś nie widać 
Disney! Pobudka!

Disney! Pobudka!
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
|
Gwiezdne wojny
|
|
04-12-2025, 15:29
Święta coraz bliżej, a zapowiedzi kolejnych wydań 4K z serialami SW coś nie widać ![]() Disney! Pobudka!
No pewnie Andora complete się nie doczekam. A ten steelbookowy sezon 1 ok? Bo sporo widziałem pretensji, że porysowane płyty.
04-12-2025, 23:21
(04-12-2025, 15:29)HAL 9000 napisał(a): Święta coraz bliżej, a zapowiedzi kolejnych wydań 4K z serialami SW coś nie widaćNa ten problem jest już dedykowany temat na blu-ray.com Nie wiem na co Mysza czeka. Trzeba dodać brakujące odcinki Mandalorianina czyli Księge Bobasa, Skeleton Crew no i drugi sezon Andora oczywiście. Akolitę mogą sobie darować. (04-12-2025, 21:57)Bender napisał(a): A ten steelbookowy sezon 1 ok? Bo sporo widziałem pretensji, że porysowane płyty.U mnie płyty były w porządku. Kupiłem na amazon.fr.
niespotykanie spokojny człowiek
Wczoraj, 22:16
W wiadomym wątku na blu-ray.com pojawiła się informacja, że w tym roku doczekamy się zapowiedzi drugiego sezonu Andora na nośniku fizycznym. Informacja miałaby pochodzić ze źródła powiązanego ze znanym nam Billem Huntem. link
niespotykanie spokojny człowiek
Wczoraj, 22:29
Czekamy, czekamy, wcześniej czytałem że niby na Święta będzie, znaczy w grudniu, ale odbierałem to jako pobożne życzenia. W każdym razie, uwierzę jak zobaczę
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: Ananas84pl, eldian, 3 gości |