Dzisiaj, 02:06
Oczywiście, że istnieje płyta BD Szóstego zmysłu z polską wersją - i nawet jest dołączona do włoskiego wydania (potwierdza to też Filmoskop). Ba, żeby było śmieszniej to nawet dodatki (około 2h) mają tam polskie napisy
|
Galapagos
|
|
Dzisiaj, 02:06
Oczywiście, że istnieje płyta BD Szóstego zmysłu z polską wersją - i nawet jest dołączona do włoskiego wydania (potwierdza to też Filmoskop). Ba, żeby było śmieszniej to nawet dodatki (około 2h) mają tam polskie napisy
Dzisiaj, 06:15
*płacze* Pomyliłem z innym filmem, teraz jak napisałeś to faktycznie już sobie przypominam że szukałem swego czasu żeby kupić dla dodatków
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
Dzisiaj, 07:08
(Wczoraj, 21:43)fire_caves napisał(a): Star Trek: TMPZgadza się, Parmount.Czyli Imperial lub Filmostrada za dawnych czasów. Kto wie może galapagos nas tym uraczy. (Wczoraj, 21:43)fire_caves napisał(a): skończonymi debilami z takim doboremNo nie chciałbym ich obrażać, ale niejednokrotnie dobór mógłby być lepszy.
Dzisiaj, 07:13
(Wczoraj, 21:44)Ash-9001 napisał(a): zejdzie na normalny poziom dopiero po kilku miesiącachA i tak nigdy nie schodzi do poziomu cen promocyjnych jakie widzimy na zachodzie (+/- 65 zł za pojedyncze 4K).
10 godzin(y) temu
Musisz pamiętać, że na zachodzie działa efekt skali. Tam po prostu sprzedają tego wielokrotnie więcej.
52 minut(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 52 minut(y) temu przez fire_caves.)
( 10 godzin(y) temu)Etharr napisał(a): Musisz pamiętać, że na zachodzie działa efekt skali.Ale ja nie szukam przyczyn, tylko wskazuję jak jest. Ale skoro chcesz, to zapytajmy, czy Galapagos pamięta, że statystyczny Polak wciąż zarabia mniej niż przeciętny obywatel zachodniej Europy ![]() A, przy okazji - zachód zachodem, a Con Air u Czechów 15 złotych tańszy niż u nas. Efekt skali? https://www.film-game.cz/con-air-4k-ultra-hd-blu-ray-2bd--0941465.html |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: Maras, 3 gości |