Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
« Wstecz 1 2 3 Dalej »

Promocje w sklepach (MM/Empik)

Strony (227): « Wstecz 1 ... 202 203 204 205 206 ... 227 Dalej »

Opcje tematu
Promocje w sklepach (MM/Empik)
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

#2,031
26-03-2019, 11:11
(26-03-2019, 10:43)lukee napisał(a):  Polska to jednak super kraj
Piszesz jakby ten proceder tylko w Polsce był Big Grin . Jak ludzie się ograniczają do kraju w którym żyją. Wystarczy zerknąć na ebay i widać, że tak się dzieje na całym świecie. Jeden zasuwa na budowie do 20, a drugi mu sprzedaje filmy po 40 złotych kupione za 20, bo tamten nie miał czasu ich kupić

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline lukee
Stały bywalec
Liczba postów: 492
Reputacja: 30

#2,032
26-03-2019, 11:26
Tak na pewno jakiś anglik czy niemiec biega po hmv czy mm i lata za promocjami by zarobić sobie 2-3 euro czy funta na pozycji. Normalnym ludziom to nawet u nas w kraju się nie chcę takich rzeczy robić bo to nie jest NORMALNE. Ja nie zasuwam na budowie i nie brak mi czasu na pojechanie do sklepu ale nie mam ochoty brać udziału w wyścigu durniów i nie mam w planach lecieć na gwałt do sklepu bo jakiś kretyn wykupi wszystko. Najzwyczajniej jak widać nie warto chyba informować o takich promocjach jak ma skorzystać na tym jakiś "mirek handlarz" a nie pasjonat i ktoś komu to sprawi radość.

Odpowiedz
Offline Lukop
Nowy użytkownik
Liczba postów: 47
Reputacja: 2

#2,033
26-03-2019, 14:49
@lukee

Ja, jako kupujący dokładnie tyle, ile mi było trzeba - dziękuję. Wink Udało się w końcu uzupełnić uniwersum X-Men (niestety poza DP, szkoda, że jedynki nie było w promocji) oraz dorzuciłem sobie Króla rozrywki. Myślę, że wielu innych pasjonatów też skorzystało, bo oprócz mnie zebrało się sporo osób wokół kosza i nie widziałem żeby wybierano tylko nowości na handel. Proceder godny pożałowania, ale co poradzić.

Mój Filmweb
Odpowiedz
Offline Mr.Hankey
Posting Freak
Liczba postów: 1,094
Reputacja: 35

#2,034
26-03-2019, 14:52
Swoją drogą, nie wrzucacie newsa o promocji na główną, czy przegapiłem? Filmów sporo, cena atrakcyjna - akcja zdecydowanie na plus.

Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec

#2,035
26-03-2019, 15:35
(26-03-2019, 14:49)Lukop napisał(a):  Udało się w końcu uzupełnić uniwersum X-Men (niestety poza DP, szkoda, że jedynki nie było w promocji)
Jedynkę czyli którą pozycję masz na myśli? Tą z roku 2000? Jeśli tak to ja właśnie tą część kupiłem w MM w Galerii Łódzkiej, nawet chyba jeszcze z jedna czy dwie kopie były. Zdecydowanie więcej było X-Men 2 które posiadam ale nie było Ostatni Bastion. Jeśli ktoś widział w innym MM w Łodzi będę wdzięczny za info.

Odpowiedz
Offline Juby
Nieogar w tym temacie
Liczba postów: 2,080
Reputacja: 80

#2,036
26-03-2019, 16:02
W sobotę w Galerii Łódzkiej były jeszcze 2 sztuki X3: Ostatni bastion. Jeśli teraz naprawdę nie ma, to żałuję, że nie wziąłem, bo po powtórce Pierwszej klasy z chęcią bym jednak obejrzał. Może w innym MM jeszcze znajdę, tylko ciekawe w jakim stanie. First Class i Logana kupiłem zafoliowane foliarką (innych nie było), która tak mocno grzała w folię od pudełka, że ta się cała pofałdowała (szczególnie u Logana). Tongue

Filmweb | Filmoskop

Gunn, Safran, Zaslav, wherever you are out there... Fuck You too!
Odpowiedz
Offline Lukop
Nowy użytkownik
Liczba postów: 47
Reputacja: 2

#2,037
26-03-2019, 16:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-03-2019, 16:06 przez Lukop.)
@lukee
DP, czyli Deadpoola. Żałuję, że pierwszej części z tą postacią nie było w promocji. Wink

Mój Filmweb
Odpowiedz
Offline Mloddey
Użytkownik
Liczba postów: 52
Reputacja: 0

#2,038
26-03-2019, 16:20
Nie wiem czy jest tu ktoś z Torunia czy okolic, ale... W toruńskim MM byłem wczoraj: X-Men 1, 2, 3, Wolverine Geneza, Pierwsza Klasa, Logan, Król Rozrywki, Między nami góry, Alieny, Speed, Wall Street, Pan i Władca: Na Krańcu Świata, Królestwo Niebieskie, Dziewczyna moich koszmarów, Noc w Muzeum, jakieś animacje i kilka innych tytułów, które mnie nie interesowały, więc nie pamiętam... Wszystkiego było po kilka sztuk. Filmy wystawione w koszu, ale jak brakowało mi X-Men 2, to w regularnym dziale z filmami również były filmy z tej promocji (24,99 zł).

Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec

#2,039
26-03-2019, 16:32
Juby a co w manu bylo? Kurde to jestem slepy ze przeoczylem ostatni bastion w GŁ :/ bede tam jutro to jeszcze zerkne. Chyba ze dokladaja do tych koszy.

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

#2,040
26-03-2019, 16:59
(26-03-2019, 11:26)lukee napisał(a):  Tak na pewno jakiś anglik czy niemiec biega po hmv czy mm i lata za promocjami by zarobić sobie 2-3 euro czy funta na pozycji.
2-3 euro? Tam jak robią promocję to i 4k kupisz za 10 euro. Zobacz po ile steele sprzedają. Wcale nie gardzą narzutem tych 2-3 zwłaszcza mając setkę filmów różnych do wyboru

Odpowiedz
Strony (227): « Wstecz 1 ... 202 203 204 205 206 ... 227 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   2 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku