06-02-2020, 16:56
Czemu akurat węgierskie? Na allegro jest jeden gość z Węgier i ma w ofercie dużo tamtejszych wydań z polską wersją językową.
|
Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.
|
|
06-02-2020, 16:56
Czemu akurat węgierskie? Na allegro jest jeden gość z Węgier i ma w ofercie dużo tamtejszych wydań z polską wersją językową.
07-03-2020, 00:19
(06-03-2020, 20:46)Dziel napisał(a): Rozpocząłem procedurę zwrotu, bo steelbook jest nie do uratowania.Ja jestem w trakcie takiej procedury. Są duże problemy. Będę pisał o tym w stosownym wątku, jakby co...
niespotykanie spokojny człowiek
Dlatego jak coś przyjdzie rozpieprzone, to się mówi, że nie przyszło wcale (o ile się nic nie podpisywało).
07-03-2020, 13:03
Jakie problemy? Możecie uściślić? Robi się darmową procedurę wymiany. Dostajesz nalepkę masz mc czasu na zataszczenie dupska do punktu kurierskiego. W międzyczasie dostajesz nowy produkt. Kosztowało mnie to 10 sekund pisania maila Gief to nie prl, wszystko jest monitorowane. Jestem pewien, że tak nie jedną przesyłkę odebrałeś.
Tak jak? Przesyłki z różnych sklepów wrzucane są do skrzynki (z której sam wyciagam wszystko jak chcę, bez jej otwierania - TAK to u mnie mniej więcej wygląda), albo przynosi je gostek, który czasem chce podpis, a czasem nie chce. Kurierzy odwalają różne szopki z przesyłkami, raz znalazłem na wycieraczce, innym razem zostaił u sąsiadów, którym się potem popieprzyło i zamiast oddać mnie, oddali innym sąsiadom. Jest tysiąc sposobów na to, żeby paczkę wcięło, więc jak znajdujesz coś rozpieprzone to zamiast się pierdzielić ze zwrotami, piszesz, że nie przyszło i tyle w temacie. Inna sprawa jeśli coś podpisujesz.
07-03-2020, 14:17
Ale wg monitoringu zostało dostarczone. Jak będziesz w uja walił to konto skasują, a kartę zablokują. Mają prosty w obsłudze zwrot i pakujesz w to co dostałeś. Jedyna rzecz to kartkę wydrukować. Nic nie płacisz.
07-03-2020, 15:03
Nie ma co kombinować ja zamówiłem 3 steelbooki i wysłali wszystko razem. Wybrałem uszkodzony film, podałem powód zwrotu z komentarzem, bo jest wymagany następnie wydrukowałem etykietę na paczkę i do środka z filmem. Teraz wystarczy tylko iść do żabki i wysłać. Paczka jest już opłacona czas na zwrot to jakiś miesiąc czasu jak nie wyśle się im w tym czasie to pobierają opłatę z karty i tyle roboty.
07-03-2020, 15:14
Cytat:Ale wg monitoringu zostało dostarczone. Wg monitoringu może być dostarczone, a faktycznie za*ebane ze skrzynki. I co wtedy zrobisz? |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |