Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy › Giełda
1 2 Dalej »

Kupię,Poszukuję

Strony (62): « Wstecz 1 ... 43 44 45 46 47 ... 62 Dalej »

Opcje tematu
Kupię,Poszukuję
Offline Juby
Nieogar w tym temacie
Liczba postów: 2,080
Reputacja: 80

17-11-2020, 11:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2020, 11:30 przez Juby.)
Sprawdziłem. Płyty zdają się wyglądać normalnie, nawet przeczyszczone odpowiednim środkiem i ścierką, czyste jak łza i tak się wieszają. Z F&F problem mam od kupna w 2013 roku, wymieniałem go w MediaMarkt dwa razy (wydanie z tą okładką):

[Obrazek: i-szybko-i-wsciekle-fast-and-furious-blu-ray.jpg]

Ale wszystkie 3 płyty miały to samo, jakby TiM spieprzył całą partię. Ponieważ nie było w mieście innego sklepu, w którym mógłbym kupić ten film od ręki, a bardzo chciałem powtórzyć całą serię przed premierą FF6 i brałem wszystkie 5 części + 3 Bourne'y w promocji "drugi film za 10 zł", to już zostawiłem wydanie z taką płytą i całkiem o tym zapomniałem, bo od maja 2013 filmu nie powtarzałem. W ostatnim miesiącu przypomniała mi o tym fakcie powtórka Tożsamości Bourne'a, którą widziałem na blu trzeci raz. Wcześniej nie było żadnych problemów, teraz płyta zachowuje się tak samo jak FF4 - na dwóch różnych odtwarzaczach (LG kupionym w 2012 i Sony z 2018). O dziwo, gdy włączyłem płytę na drugi dzień po powtórce, od razu od sceny, w której poprzedniego wieczora mi siadła, w 1:05:23 zacięła się, odtwarzacz głośno pomęczył i po jakichś 30 sekundach ruszyła w 1:05:27. Wieczór wcześniej nie ruszyła, musiałem przewinąć dwa rozdziały, a później cofać do momentu, w którym odtwarzacz nie wył z bólu, gdzieś do 1:10:05. Przy FF4 nie pamiętam czasów, ale było to gdzieś podczas scen w klubie i rozmowy Vina z Gal w garażu - też crush i dało radę oglądać dopiero od kolejnego rozdziału (na starym odtwarzaczu brata lag był minimalny i mijało mu kilka(naście?) sekund, ale też był jakiś problem).

Coś jest ewidentnie nie tak i zaczynam się martwić o pozostałe wydania TiMu, które wtedy kupiłem. Wprawdzie Szybkich 1-3 mam z innymi okładkami, chyba z wznowienia z 2011 roku, ale Krucjatę i Ultimatum Bourne'a jest z tego samego czasu, co część pierwsza. Póki co, powtórzyłem obie i nie było żadnych problemów.

Filmweb | Filmoskop

Gunn, Safran, Zaslav, wherever you are out there... Fuck You too!
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

17-11-2020, 11:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2020, 11:35 przez Gieferg.)
No to chyba że tak. Sam mam ten film z datą 2014 na opakowaniu, ale w sumie dawno nie sprawdzałem płyty bo oglądam z kopii zapasowej - kwestia lektora, ten na płycie jest daremny (ale nie sprzedaję oryginału, chociaż to słaby film i mam go tylko dla ciągłości fabuły).

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,832
Reputacja: 84

17-11-2020, 14:01
Ja mam wszystkie Bourny na blu-ray do sprzedania, bo mam na 4k, ale raczej bym sprzedał wszystko jako całość, może być taki rabat 5 w cenie 4. Smile

Odpowiedz
Offline quadyful
Stały bywalec
Liczba postów: 371
Reputacja: 9

17-11-2020, 15:19
Kupie Uprowadzona 2 i 3 polskie wydania

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

17-11-2020, 15:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2020, 15:29 przez Gieferg.)
Heh, kiedyś próbowałem kilka razy bezskutecznie sprzedać dwójkę (trójka zeszła szybko), a teraz widzę unikat się z tego zrobił.
Teraz już co prawda nie wiem czy chcę sprzedawać, ale może jakaś szczodra oferta mogłaby mnie skłonić do namysłu Wink

Odpowiedz
Offline Juby
Nieogar w tym temacie

17-11-2020, 15:34
(17-11-2020, 14:01)piti198 napisał(a):  Ja mam wszystkie Bourny na blu-ray do sprzedania, bo mam na 4k, ale raczej bym sprzedał wszystko jako całość, może być taki rabat 5 w cenie 4. Smile

Aha.

Czekam na jakieś inne, normalne propozycje.

Filmweb | Filmoskop

Odpowiedz
Offline quadyful
Stały bywalec
Liczba postów: 371
Reputacja: 9

17-11-2020, 16:03
(17-11-2020, 15:28)Gieferg napisał(a):  Heh, kiedyś próbowałem kilka razy bezskutecznie sprzedać dwójkę (trójka zeszła szybko), a teraz widzę unikat się z tego zrobił.
Teraz już co prawda nie wiem czy chcę sprzedawać, ale może jakaś szczodra oferta mogłaby mnie skłonić do namysłu Wink

Jaką cenę proponujesz ?

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

17-11-2020, 16:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2020, 16:36 przez Gieferg.)
Nie proponuję żadnej, bo to nie ja chcę sprzedać, tylko Ty kupić. Zaproponujesz taką, która mnie zmotywuje do pieszej wycieczki na pocztę w zimne listopadowe popołudnie to sprzedam Tongue

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,832
Reputacja: 84

17-11-2020, 18:58
(17-11-2020, 15:34)Juby napisał(a):  
(17-11-2020, 14:01)piti198 napisał(a):  Ja mam wszystkie Bourny na blu-ray do sprzedania, bo mam na 4k, ale raczej bym sprzedał wszystko jako całość, może być taki rabat 5 w cenie 4. Smile

Aha.

Czekam na jakieś inne, normalne propozycje.
Tobie to nic nie pasuje. A co jest niby nienormalnego w mojej propozycji, że chcę sprzedać wszystkie części razem, bo mi się tak lepiej opłaca?
A może dla Jaśnie Panicza zrobić wyjątek i sprzedać jeden film? We łbie już się niektórym przewraca.

Odpowiedz
Offline Juby
Nieogar w tym temacie

17-11-2020, 19:14
Jesteś debilem? W tym, że chcesz sprzedać filmy w pakiecie nie ma nic nienormalnego, ale odpisujesz to osobie, która je wszystkie MA! Po co miałbym kupować 5 filmów, skoro tylko jedną płytę mam uszkodzoną?

Filmweb | Filmoskop

Odpowiedz
Strony (62): « Wstecz 1 ... 43 44 45 46 47 ... 62 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   3 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku