02-07-2018, 13:09
(02-07-2018, 12:33)Daras napisał(a): No właśnie, coś w ten deseń.Oj, nie czytamy z uwagą
Mój kłopot pojawił się już w pierwszych dniach użytkowania sprzętu. Musiałem kilka razy włączać i wyłączać odtwarzacz aby feralne styki dostały kopa. O ile teraz dobrze pamiętam, to brakowało na wyświetlaczu informacji o formacie dźwięku itd. Szczęśliwie licencjonowany serwis miałem na miejscu. Sprawa została załatwiona w ramach gwarancji.
Skoro nie ma w Twoim mieście odpowiedniego punktu, proponuję ponowne wysłanie zestawu, tym razem z sugestiami dotyczącymi przyczyn awarii. Ja w takich sprawach potrafię być dość upierdliwy. Płacę dobrymi pieniędzmi, zatem dobrego towaru oczekuję.
Może nadmień w mailu, że nie odbierzesz sprzętu bez uprzedniego sprawdzenia go w obecności kuriera. O ile wiem, ten ma obowiązek poświęcić Tobie jakieś 10 minut (?). Daj znać jak sprawa została załatwiona.
Jak pisałem wyżej, dwa tygodnie zdalnych konsultacji z serwisem w Krakowie (filmy) i decyzja o wysłaniu do Anglii. Właśnie czekam na kuriera
.