Ładnie się prezentuje, gratuluję i zazdroszczę ja chyba nie zamieszczę nigdy takich czy podobnych zdjęć, bo u mnie jest bardzo mało miejsca i wszystko mam skupione w pudełkach lub w zamkniętych szafkach.
Ten regał był robiony na wymiar. Jeszcze co do ustawiania płyt w poziomie, zanim będę do tego zmuszony to jeszcze wykorzystam fakt, że ten regał jest na tyle głęboki, że spokojnie wchodzi tam drugi rząd filmów Co prawda nie będzie ich widać, ale zawsze to jest przestrzeń do wykorzystania
3 godzin(y) temu (Ten post był ostatnio modyfikowany: 3 godzin(y) temu przez Bender.)
Oby tylko nie z nasłocznionym oknem na przeciw, bo się obudzisz z wypłowiałymi grzbietami. Zwłaszcza ten Backrooms, dużo Yellow, który głównie płowieje
Widać, że każdy centymetr ściany został tu przeznaczony na rzeczy naprawdę ważne Kolor półek idealnie zgrywa się z drzwiami, dzięki czemu całość wygląda bardziej jak dopracowana zabudowa niż zwykły regał na filmy. Spójność robi tutaj naprawdę dużą robotę. Dla mnie bardzo się podoba
2 godzin(y) temu (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez Mierzwiak.)
( 10 godzin(y) temu)Ash-9001 napisał(a): Jeszcze się nie obudziłem dobrze, piszesz o regale . To logika jesta taka: ustawiam grubością pudełek Cienkie plastki razem, cienkie plastiki w slipach razem, grube plastki bez slipa razem, Arrow w slipach razem, chunky boxy od Arrow razem... itd.
Pięknie się prezentuje ale kolejność, przy moim typie osobowości, to mniej więcej tak:
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
( 3 godzin(y) temu)Bender napisał(a): Oby tylko nie z nasłocznionym oknem na przeciw, bo się obudzisz z wypłowiałymi grzbietami. Zwłaszcza ten Backrooms, dużo Yellow, który głównie płowieje
W tym pokoju nie świeci
( 2 godzin(y) temu)Mierzwiak napisał(a): Pięknie się prezentuje ale kolejność, przy moim typie osobowości, to mniej więcej tak
Kiedyś poustawiam alfabetycznie, ale na razie pamiętam gdzie co jest
( 2 godzin(y) temu)HAL 9000 napisał(a): "Go" UHD skąd brałeś?]