(28-09-2026, 23:28)HAL 9000 napisał(a):(28-09-2026, 21:11)Ash-9001 napisał(a): Send Help (2026)
Tego nie znam, muszę sprawdzić co to jest
(Wczoraj, 06:29)sebas napisał(a): Aż takie to dobre? Zwiastun nie zapowiadał niczego specjalnie ciekawego...
No właśnie aż tak wybitne to nie jest i dlatego się dziwię, że tyle razy już oglądałem. Dwa razy w kinie, ale drugi seans trochę na zasadzie: "nic nie ma w ten weekend nowego, to pójdę sobie drugi raz na Send Help." Potem ściągnąłem web-dl, żeby zobaczyć czy film będzie ładnie wyglądał na TV i cały obejrzałem. No i teraz seans z płyty i się nagle uzbierało tyle seansów

Sam film to taki mix Cast Away z Misery, ale doprawiony specyficznym (krwawym/obrzydliwym) humorem Raimi'ego. Jak nie przepadacie za jego filmami to radzę najpierw obejrzeć a dopiero potem kupić. Ja lubię i ten uznaję za udany

(Wczoraj, 06:29)sebas napisał(a): Wahałem się czy brać, ale teraz widzę, że spokojnie można kupić przy najbliższej promocji. U mnie na półce wciąż tylko DVD z tym filmem, a takiego kina teraz brakuje.
Możesz brać w ciemno, bo to jest naprawdę świetne wydanie. Widać jakość w obrazku, plus dali jeszcze atmosik. FINA i Arrow się powinny uczyć

(Wczoraj, 06:29)sebas napisał(a): Nigdy nie byłem w stanie strawić tego filmu. Aktorstwo co prawda tip-top, ale mimo tego nie mogłem zdobyć się na wystarczająco dużo dystansu, żeby mieć przyjemność z seansu. Nie oglądałem od czasu jak sprzedałem DVD w snapperze jakieś 20 i trochę lat temu...
Czas na powtórkę po latach