09-05-2015, 22:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2015, 22:58 przez acidos.
Powód edycji: błąd
)
Wczoraj obejrzane w IMAX i niestety jestem rozczarowany.Może to kwestia nadmiaru wątków ,małej ilości smaczków komiksowych ,zawyżonych oczekiwań albo wszystkiego naraz.Avengers Age Of Ultron napewno nie będzie jednym z tych filmów z MCU do których będę często wracał .Jak sobie scena po scenie przypomnę film to niby wszystko się zgadza ale czegoś mi tam brakuje.Max co mogę mu dać to 7/10. Najlepszym momentem filmu było ostatnia scena w której ukazano nowy skład Avengers.Dobrze że w 1 części infinity war odpoczniemy od starego składu i zobaczymy nowy odświeżony.Ponadto chodzą plotki że ma być on jeszcze bardziej odświeżony bo Steveowi Rogersowi może się umrzeć w Civli war i tytuł Kapitana Ameryki miałby przejąć Bucky Burns ale zobaczymy jak to będzie.Na koniec scena po napisach która okazała się być głupią powtórką z rozrywki. thanos pojawia się już trzeci raz i kompletnie nic nie wnosi.Po zabawnej scenie z Strażników i serio budującej napięcie z Zimowego Żołnierza dostajemy taką siedmiu sekundową kupę.Scena nie godna Avengersów.