04-06-2016, 21:01
Od kiedy w sprzedaży ?
Batman v Superman: Dawn of Justice
|
(04-06-2016, 20:22)Gieferg napisał(a): Nie wiem jak wychodzi cenowo, bo nie podałeś ceny ani linku ale nie sądzę, bym miał za ten film zapłacić tyle ile sobie policzą za tego steela. W Polsce zabulisz 120 złocisza za plastik w 3d/2d i pewnie nie dołożą tej płyty z rozszerzoną wersją. Ten film wychodzi niecałe 128 zł. (04-06-2016, 20:39)Juby napisał(a): Front(y) beznadziejny(e). O wiele bardziej podoba mi się amerykańska okładka, mimo obecności w centrum postaci, która nie występuje w tytule, a w samym filmie jest może z 5 minut. Rzeczywiście wypas. Batman wygląda jak spasiona kobyła. (04-06-2016, 21:01)whiteHussar napisał(a): Od kiedy w sprzedaży ? Za granicą od 1 sierpnia
05-06-2016, 00:26
Okładka o niebo lepsza, nawet jeśli nie wiadomo co Wonder Woman robi na pierwszym planie.
05-06-2016, 00:30
Już bez przesady. Plakatowe arty są lepsze niż kolejny plakat żywcem z Photoshopa. W dodatku z Batem wyglądającym jakby w tym uniwersum nie tyle zabijał co zjadał ludzi. Byłbym zdecydowanie za metalem.
05-06-2016, 01:43
Jak widać dla jednego są lepsze, dla drugiego nie są.
05-06-2016, 02:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-06-2016, 02:02 przez Szczepan600.)
Racja, dlatego trochę nie rozumiem dlaczego tak wam się rozwinął temat okładek ;-). Tak czy inaczej czekam w tej chwili na polskie wydania, bo Samo ultimate z napisami i kinówka jako dodatek w eng. + Steel w znośnej cenie to kusząca opcja. Ale może ktoś pójdzie po rozum do głowy i zrobi Lektora (tak sobie wmawiam jak głupi) :-P.
Poza Hobbitem i Batman & Robin nie przypominam sobie żadnego filmu, który by dostał wydania płytowe zarówno z dubbingiem, jak i lektorem. Z kolei Watchmen czy X-Men DOFP w ogóle nie dostały polskiej wersji dla innych wersji niż kinowa, więc w sumie należy się cieszyć, jeśli tu ma być inaczej.
Oby Galapagos nie zamulił i wydał u nas tego steelbooka. Dla mnie to absolutny must have, stawiam go na równi z MoS, czyli mocne 8/10. No i R-Rated Gacek i Supcio to niecodzienne wydarzenie, nawet jeśli dodaje tylko kilka nowych brutal ciosów ![]()
06-06-2016, 17:57
Czasy dodatków: Uniting the World’s Finest - 14m 20s Gods and Men: A Meeting of Giants - 11m 54s The Warrior, The Myth, The Wonder - 20m 21s Accelerating Design: The New Batmobile - 21m 47s Superman: Complexity & Truth - 6m 47s Batman: Austerity & Rage - 7m 51s Wonder Woman: Grace & Power - 6m 28s Batcave: Legacy of the Lair - 6m 51s The Might and the Power of a Punch - 4m 59s The Empire of Luthor - 11m 59s Save the Bats - 4m 22s Wersji IMAX brak, werja kinowa i dodatki na jednej płycie. Nie mogę się doczekać macroblockingu!
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
Czyli niespełna 2h. Dobre i to. Najbardziej ciekawi mnie dokument o Supermanie (wiadomo, może będzie jak Cavill trenił do roli) i o Batcave, bo szczerze - totalnie nie pamiętam jak wyglądała jaskinia w tym filmie (tak jak i pojazdy Batmana, wypada pod tym względem najgorzej z dotychczasowych kinowych filmów)! Pokazali coś poza batkomputerem, miejscem na strój i wjazdem dla Batmobile'u? Brak wersji IMAX oznacza stały AR w obu wersjach filmu? |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |