04-10-2024, 21:47
(27-09-2024, 08:56)Mierzwiak napisał(a): Ma znaczenie, dokładnie takie samo jak to, że w rozmowie o samochodach nie nazywamy ich rowerami.
https://www.dolby.com/technologies/dolby-vision/
Tak, masz rację, przesiadłem się z roweru na samochód dawno temu i już prawie zapomniałem jak się jeździ rowerem.
Dolby Vision to kolejny etap w rozwoju technologii HDR i kropka.
Jak chcesz to dalej możemy dalej grać w "szachy techniczne" ale tutaj jest PAT i nie będzie szach mat.
Jedynie na tym korzysta sama ŚWIĘTA BENEDETTA

W końcu Watykan wyśle swoje służby i zamknie stronę Filmożerców za te bluźnierstwa.
ps. poświęciłem czas (czego nie żałuję) na sprawdzenie wersji 4K od MUBI i okazało się, że to tylko "strachy na lachy", potrafię przyznać się, że coś nie gra (np. true lies do dzisiaj nie kupiłem czekając na obniżkę ceny) ale TOTALNIE nie mają znaczenia te drobne techniczne odchylenia wydania MUBI w stosunku do wysokiej klasy estetycznej wydania Bendetty oraz od-germanizowanej wersji wydania - full English, także w dodatkach. Palce lizać, miód, klasa w stosunku do niemieckiego mediabooka (fuj).
Pamiętasz jaki lament wywołałeś i jakie psy wieszałeś na 6 pack Camerona w 4K?
jak się okazało to kupiłeś w końcu wszystkie 6 filmów a ja do dzisiaj się bronię od true lies 4K, czekam na cenę poniżej 15 euro na BLACK FRIDAY może kupię ale tylko ze względu na one-linery Arniego bo facet podający się za JAMESA LEE CURTIS zabija całą frajdę z seansu tego filmu (totalna porażka w obsadzie)
Nie szkoda wam życia na te techniczne pierdoły? Szukanie tej zaginionej klatki dla zasady? W imię czego?
W imię zasad, jak mawiał pewien aktor? Rozumiem, jak mamy oczywiste wpadki, wizytę w gabinecie figur woskowych, czy całkowitą pacyfikację ziarna, ale małe pierdoły nie mają znaczenia, co sprawdziłem i uspokajam fanów filmu, bo jak kilka osób na Świecie to zauważy to reszta nawet nie zauważy istnienia tych osób czy też problemu. Tyle w temacie. Miłego, ponownego seansu Beneddetty, który z MUBI 4K przyniesie więcej frajdy, bo chyba o to chodzi w KINIE?
ps. DEMONIC Neila Bloomkampa (świetny film) pokazuje jak działają służby specjalne Watykanu, także dostanie nam się za tą Benedettę
Też mam DEMONIC w niemieckim mediabooku w kolejce do pacyfikacji tylko czekam na lepsze wydanie a pewnie się nie doczekam, bo film niszowy, więc idzie do analizy do przesiadki, po pomimo, że Front Cover jest BOSKI to psuje całą kolekcję swym formatem DVD.
Nienawiść do niemieckich mediabooków > zwyklak w 2K