31-10-2017, 20:51
Kompilacja wypowiedzi Misfita z wątku o promocjach.
Pozycja dodana do filmoskopu, klikając w okładkę przejdziesz do opisu.
W porównaniu do starego wydania jest też sporo dodatków ale tu ciekawostka, na płycie BD pojawiała mi się dla nich lista napisów jak dla głównego filmu a w rzeczywistości nie wskakiwały żadne napisy. Większość z tych dodatków jest również na płycie DVD, tam już napisy się wyświetlają (niestety nie ma polskich).
UWAGA: Opis płyty UHD zrobiony na podstawie informacji z internetu/opakowania. Nie mam gdzie obecnie tego zweryfikować.
misfit napisał(a):Tak się prezentuje francuski Unforgiven UHD -> http://www.thelastcollector.com/showthread.php/2526-FRA-Impitoyable-%C3%89dition-Limit%C3%A9e-25eme-Anniversaire-(Unforgiven-Sin-Perd%C3%B3n)Skorzystałem z tej promocji i mogę uspokoić. Płyta BD zawiera wersję PL.
Nie jestem jednak na 100% pewien czy ten dołączony BD to remaster z pl wersją. Moją wątpliwość budzi nadruk na płycie BD, który jest bliźniaczo podobny do starego BD (bez pl wersji).
Pozycja dodana do filmoskopu, klikając w okładkę przejdziesz do opisu.
W porównaniu do starego wydania jest też sporo dodatków ale tu ciekawostka, na płycie BD pojawiała mi się dla nich lista napisów jak dla głównego filmu a w rzeczywistości nie wskakiwały żadne napisy. Większość z tych dodatków jest również na płycie DVD, tam już napisy się wyświetlają (niestety nie ma polskich).
UWAGA: Opis płyty UHD zrobiony na podstawie informacji z internetu/opakowania. Nie mam gdzie obecnie tego zweryfikować.