(23-11-2021, 13:05)Glaeken napisał(a): Bo za GoTem stały dobre książki..Akurat czytałem dobre są 1 całkiem dobra, 2 świetna, ale potem to coraz średniej. Ubił najciekawsze postacie i możliwy ciekawy rozwój wydarzeń, nie wspomnę o epizodycznych postaciach jak Rycerz kwiatów. Liczyłem na ciekawy wątek z nim, ale trzeba było ciągnąc do porzygu rozwój najmłodszej córki Starków, której to epizod był smętny i nudny nawet w książce.
(23-11-2021, 12:51)Gieferg napisał(a): o Black Sails, które trzyma poziom od początku do końca jakoś nikt nie pamięta.Chyba piraci mało komu podchodzą, widać po kolekcjach , albo fantasy ,albo dramaty, albo sensacja.
Battlestar ktoś jeszcze pamięta? Widziałeś to w kolekcjach u kogoś ? Też trzymało poziom od początku do końca
(23-11-2021, 13:17)truvneeck napisał(a): Jeden z niewielu seriali, które z sezonu na sezon robią się coraz lepsze. Pierwszy był ok, ale od drugiego już wciąga jak bagno.Dokładnie i samo zakończenie miażdży.
Aż się prosi o Wyspę skarbów jako kontynuację.
Kupiłem nawet dla okładek wydania amerykańskie i steelbook z UK. Cosik mi się wydaje, że w wydaniu UK zeszmacili 4 sezon, bo ma mniej płytek i jest chyba komprecha obrazu.