06-11-2016, 13:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-11-2016, 13:54 przez Monica_Geller.)
Należałoby w takim razie obok tej opcji, którą wybrałam dopisać w nawiasie notkę : "nawet jeżeli film na blu nie ma polskiej wersji językowej". Tak czy siak powinna być możliwość wielokrotnego wyboru, bo prawdą jest, że kupuję dvd, gdy na bluray film nie ma polskiej wersji, ale jednocześnie jest prawdą, że kupię dvd gdy film nie został wydany na bluray i nie mam z tym problemu.
Nie wszystko jest takie jednoznaczne. Jeżeli mam np. ten sam film z lektorem na dvd i bluray, to nie zawsze wybiorę bluray. Z tego powodu opcja kupowania dvd, w sytuacji gdy film w ogole nie został wydany na bluray jest o wiele bliższa prawdzie. Oczywiście z dopiskiem :"z polskim lektorem".
Nie wszystko jest takie jednoznaczne. Jeżeli mam np. ten sam film z lektorem na dvd i bluray, to nie zawsze wybiorę bluray. Z tego powodu opcja kupowania dvd, w sytuacji gdy film w ogole nie został wydany na bluray jest o wiele bliższa prawdzie. Oczywiście z dopiskiem :"z polskim lektorem".
Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.