Skoro nawet z jedną opcją do wyboru niektórzy zaznaczają bez sensu, to przy wielokrotnym byłby taki burdel, że z ankiety nic by już nie wynikało 
5 to rozszerzona wersja 4 - dopuszcza też inne opcje, a pojawiła się dlatego, że potrzebowałem jej dla siebie
, bo jednak te DVD córce czasami kupuję (np wziąłem kiedyś po 10 zeta w biedronce kilka animacji Disneya), a zdarzyło się też w zeszłym roku kupić koncert na DVD, choć był dostępny na BD ale ponoć był jakiś "sync issue". Przedstawiciele Opcji 4 w tej sytuacji wzięliby pewnie blu.
A w tym roku DVD kupiłem nawet sporo, szczególnie seriali - jeden sezon Baywatch oraz dla żony całość Sex and The City i dwa ostatnie, niewydane przez Imperial, sezony Ally McBeal do których jeszcze muszę lektora dorobić.
---------
Jakby ktoś się jeszcze dziwił, dlaczego nie wspomina się w tematach o nowościach że "Na DVD też będzie!" to wyniki ankiety powinny rozwiać wątpliwości: (almost) nobody gives a fuck

5 to rozszerzona wersja 4 - dopuszcza też inne opcje, a pojawiła się dlatego, że potrzebowałem jej dla siebie
, bo jednak te DVD córce czasami kupuję (np wziąłem kiedyś po 10 zeta w biedronce kilka animacji Disneya), a zdarzyło się też w zeszłym roku kupić koncert na DVD, choć był dostępny na BD ale ponoć był jakiś "sync issue". Przedstawiciele Opcji 4 w tej sytuacji wzięliby pewnie blu.A w tym roku DVD kupiłem nawet sporo, szczególnie seriali - jeden sezon Baywatch oraz dla żony całość Sex and The City i dwa ostatnie, niewydane przez Imperial, sezony Ally McBeal do których jeszcze muszę lektora dorobić.
---------
Jakby ktoś się jeszcze dziwił, dlaczego nie wspomina się w tematach o nowościach że "Na DVD też będzie!" to wyniki ankiety powinny rozwiać wątpliwości: (almost) nobody gives a fuck