No to jedziesz z przykładami filmów które dostały nowy master na nowym nośniku po czym dopiero po jakimś czasie ten master trafił na stare nośniki.
TDK przerobiłem sobie na 2.35:1 (i przefiltrowałem) i nie chcę znowu mieć zmiennego AR
Wersja bez niego chyba tylko w dystrybucji cyfrowej (choć nie wiem czy w 4K) za którą płacić nie zamierzam.
Matrixa i Leona bym chętnie przygarnął, ale... no nie pali się. A w sprzedaż na allegro też mi się nie chce bawić.
Poza tym z filmami UHD nie zrobię praktycznie nic z tego, co mogę na kompie zrobić z BD (znowu kompa bym musiał wymienić) i, co równie ważne, u nikogo ich nie obejrzę.
Tak więc nie czuję się zmotywowany. At all.
Cytat:Gieferg - a takiego Dnia świstaka, Leona zawodowca, Matrixa czy TDK nie upgradnąłbyś do UHD gdybyś miał okazję dopłacając do tego 10-15 złociszy ?
Chyba, że Ci się nie chce bawić w sprzedaż na allegro, wtedy rozumiem.
TDK przerobiłem sobie na 2.35:1 (i przefiltrowałem) i nie chcę znowu mieć zmiennego AR
Wersja bez niego chyba tylko w dystrybucji cyfrowej (choć nie wiem czy w 4K) za którą płacić nie zamierzam. Matrixa i Leona bym chętnie przygarnął, ale... no nie pali się. A w sprzedaż na allegro też mi się nie chce bawić.
Poza tym z filmami UHD nie zrobię praktycznie nic z tego, co mogę na kompie zrobić z BD (znowu kompa bym musiał wymienić) i, co równie ważne, u nikogo ich nie obejrzę.
Tak więc nie czuję się zmotywowany. At all.