(02-09-2018, 13:29)wolfman napisał(a): Zgadza się, tylko po co kupować do dvd 4k tv, a z drugiej strony cokolwiek nie kupisz to i tak napędzasz korporacje i grupkę miliarderów.
Przywróć z powrotem produkcje Sony Trinitrion to będę kupował te wielkie, wypasione, drogie, prądożerne ale o najlepszym obrazie CRT
to je będę kupował do DVD. Nikt kto choć trochę ma rozumu i oczy nie kupi 4K pod DVD.
Ja mam FHD led bo mam swój rozum, 4K jest lansowane w tv ale po co nie wiem? dla szpany, dla sloganu? Przed kupnem tv idziesz z penem i testujesz ile trzeba. Druga sprawa, od mc mam w Vectrze wreszcie dekoder HD i te wszystkie filmy HD to śmiech na sali, to jest max 720p ale birate to tam może jest max 2 mb/s moje dvdripy lepiej wyglądają. A ci co mówią o 4k w tv to nie wiem gdzie żyją, najpierw niech tv dadzą 720 z dużym birate albo kablówki coś z tym zrobią.
Trzecia sprawa do fantyków BD czy jakbyś dostał przypadkiem film na DVD ale z materiału BD (piękny transfer, kolory itd) to byś ten krążek wyp...lił w kosmos bo to nie BD czy byś obejrzał???