28-01-2019, 12:50
Wracając do tematu głównego wątku - jeśli chodzi o jakość i komfort oglądania filmów na dvd, to zależy od konkretnego wydania, przykładowo - oglądane w ostatnich dniach, na TV 50" plazma:
- Open Water - Ocean strachu z 2004, no i cóż lekki koszmar jeśli chodzi o jakość obrazu, widoczna pikseloza szczególnie jeśli chcielibyśmy sobie obejrzeć piękno turkusowego oceanu....
- serial Millenium 1996 1 sezon - 4:3, wydanie uk - i tutaj o dziwo jakość bardzo dobra, ogląda się bardzo fajnie i nic nie psuje komfortu oglądania
- podobnie sezon 2 Twin Peaks na dvd - nie mam zastrzeżeń
- serial Person of Interest - sezon 1, wyd uk - miło się ogląda
- serial Spooks BBC 3 sez - tutaj obraz już wyraźnie gorszy
- Prison Break sez 1 i 2 - Skazany na śmierć - polskie wydanie dvd - nie mam zastrzeżeń
- Open Water - Ocean strachu z 2004, no i cóż lekki koszmar jeśli chodzi o jakość obrazu, widoczna pikseloza szczególnie jeśli chcielibyśmy sobie obejrzeć piękno turkusowego oceanu....
- serial Millenium 1996 1 sezon - 4:3, wydanie uk - i tutaj o dziwo jakość bardzo dobra, ogląda się bardzo fajnie i nic nie psuje komfortu oglądania
- podobnie sezon 2 Twin Peaks na dvd - nie mam zastrzeżeń
- serial Person of Interest - sezon 1, wyd uk - miło się ogląda
- serial Spooks BBC 3 sez - tutaj obraz już wyraźnie gorszy
- Prison Break sez 1 i 2 - Skazany na śmierć - polskie wydanie dvd - nie mam zastrzeżeń