28-04-2024, 08:25
Ja w ogóle tego filmu nie widziałem, nie wiem jaki ma polski tytuł i jest mi to obojętne, ale jak nie możecie dojść do porozumienia, to weźcie zróbcie jakąś ankietę.
Braki/błędy wydań w FilmoSkopie
|
28-04-2024, 08:25
Ja w ogóle tego filmu nie widziałem, nie wiem jaki ma polski tytuł i jest mi to obojętne, ale jak nie możecie dojść do porozumienia, to weźcie zróbcie jakąś ankietę.
27-05-2024, 08:27
Bardzo cieszę się, że są użytkownicy którym chce się dodawać opis płyt do filmoskopu ale bardzo Was proszę nie róbcie tego na podstawie stron internetowych lub okładki a tylko i wyłącznie na podstawie posiadanej płyty. Lepiej mieć mniej tych opisów a pewnych niż więcej ale z powielonymi błędami z innych źródeł. Niestety ostatnio na taki natrafiłem, co sugerowało że opis został przepisany z blu-ray.com (niestety z błędem, który tam występuje). Przy okazji ponownie przypomnę się z pytaniem: Kto jest lektorem "Ambulans" na płycie UHD? Próbka dźwiękowa dostępna ->tutaj<-
27-05-2024, 09:47
Może na streamingu będzie po filmie plansza, kto czyta? Chyba był już na Forum podawany taki przykład, w którym wydanie Blu-ray nie miało owej informacji, a wersja cyfrowa tak.
27-05-2024, 10:11
(27-05-2024, 08:27)Kirek napisał(a): Przy okazji ponownie przypomnę się z pytaniem: Kto jest lektorem "Ambulans" na płycie UHD?Paweł Bukrewicz, czytał chociażby Teorię wielkiego podrywu. Jak coś to tu jest pomocne wideo: https://www.cda.pl/video/25147423
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
27-05-2024, 11:35
Dzięki Panowie, informacja dodana do opisu w filmoskopie. Miło, że ponownie się zaangażowaliście w quiz "co to za lektor" bo niedługo by rok stuknął jak padło pytanie o "Ambulans"
27-05-2024, 12:15
Na przyszłość może jak mamy zagadkowego lektora to warto nawiązać współpracę z autorką kanału Widzę Głosy na YouTubie, myślę, że ma wielu lektorów/aktorów głosowych osłuchanych i może mieć bezcenne umiejętności w tym temacie ;-) I żeby nie było, to nie jest post sponsorowany.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |