Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy › Giełda
1 2 Dalej »

Departament Sprzedaży

Strony (250): « Wstecz 1 ... 167 168 169 170 171 ... 250 Dalej »

Opcje tematu
Departament Sprzedaży
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

#1,681
11-05-2020, 09:10
(11-05-2020, 05:40)kaiser83@interia.pl napisał(a):  polskie steelbooki jeśli nie mam kopii amaray, jak najbardziej otwieram i ładuja od razu w zapasowych foliach.
To tylko polskie otwierasz? To hardkorowo.

Wystawiłem masę płyt, które niektórzy szukają ceny od 15-30. Jak macie pytania czy zakup poza to pytać przez allegro z dopiskiem, że z forum

https://allegro.pl/uzytkownik/Iceman_27?bmatch=baseline-al-product-cl-eyesa2-dict43-uni-1-5-0318

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline prodarek
Posting Freak
Liczba postów: 2,324
Reputacja: 176

#1,682
11-05-2020, 10:56
Hehe jak popatrzyłem na te twoje piórniki na płyty to przypomniały mi się czasy filmów na płytach CD 700MB podpisanych markerem Big Grin

Oppo 10X / 20X - Auto zarządzanie napisami
Jeśli szukasz mod oprogramowania do Panasonic 150-450-820-9000, Oppo 93-95-103-105 napisz PW
Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak
Liczba postów: 1,644
Reputacja: 17

#1,683
11-05-2020, 13:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2020, 13:45 przez Glaeken.)
(11-05-2020, 07:22)Kirek napisał(a):  Nic nie stoi na przeszkodzie abyś je dodał.
(11-05-2020, 07:22)Kirek napisał(a):  Zapraszam do pomocy w ogarnianiu bajzlu. Zgłoś się do Mateusza o uprawnienia moderatora Filmoskopu, każda para rąk do pomocy mile widziana Smile
Parę raz coś tam dodałem bo nie znalazłem jakiegoś wydania więc chyba jakieś uprawnienia mam. Nie wiem skąd i dlaczego bo o nie chyba nie zabiegałem Big Grin Nie wiem też czy poprawnie dodałem... no ale wygląda na to, że nad tym nie ma żadnej kontroli - gdzie kucharek sześć.... Wink Coś dodam, ktoś inny wejdzie i to skasuje, albo coś zmieni, niekoniecznie poprawnie... so why bother?
(11-05-2020, 08:20)pearlzfan napisał(a):  Jaki to ma związek z wyprzedażą u pablo?
Odnoszę wrażenie, że jest ciśnienie na korzystanie z filmoskopu ktory nie do konca każdemu odpowiada. Konkretnie z Pablem to nie ma nic wspólnego, najwyrazniej zadbał oto żeby dane wydan ktore posiada byly poprawnie odzwierciwdlone na filmoskopie. Ja z kolei nie przykładam do tego zbytniej wagi bo natrafiam na syf który mnie znichęca do filmoskopu.

Przepraszam za offtop.

Wysłane z planety LV-426 przy użyciu Tapatalka

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Offline Pablo0909
Stały bywalec
Liczba postów: 732
Reputacja: 29

#1,684
11-05-2020, 13:43
Filmoskop jest po prostu wygodą Smile Nie zauważyłem, abyś podawał np. dystrybutora, datę wydania, o EAN nie wspominając. A w Filmoskopie to wszystko jest Smile

Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak

#1,685
11-05-2020, 13:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2020, 14:15 przez Glaeken.)
Jest wygodny i ma ogromny potencjał natomiast byłoby super gdyby było więcej pól do wyboru aniżeli dodawanie z palca. Tak byłoby znacznie szybciej i ustrzeglibyśmy się wielu błędów. Siedzenie i wklepywanie wszystkiego z palca po każdym zakupie jest czasochłonne i nie do końca pewne czy poprawne.
Ja swego czasu zacząłem wypełniać/dodawać w filmoskopie to co mam w kolekcji ale natrafiałem na sporo dziur lub dziwnych duplikatów np. Rocznicowe Star treki w steelach na BD są na filmoskopie jako pakiet i jako pojedyncze tytuły. To był moment który mnie skutecznie zniechęcił Smile Odniosłem wrażenie, że każdy wprowadza co mu się podoba i jak mu się podoba (ktoś to weryfikuje? Poprawia? Prosi o uzupełnienie danych?). Gdyby była jakaś blokada z wyskakującą notką typu: "tytuł x już został dodany do bazy" to by miało sens.

Kod EAN chyba z raz dodałem. Dla mnie on nic nie wnosi ale być może dla innych to ważne. Dystrybutora nawet nie zawsze znam więc byle syfu wolę nie wpisywać.

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Offline Pablo0909
Stały bywalec
Liczba postów: 732
Reputacja: 29

#1,686
11-05-2020, 14:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2020, 14:17 przez Pablo0909.)
(11-05-2020, 13:49)Glaeken napisał(a):  Kod EAN chyba z raz dodałem. Dla mnie on nic nie wnosi ale być może dla innych to ważne. Dystrybutora nawet nie zawsze znam więc byle syfu wolę nie wpisywać.

A szkoda, bo właśnie po EAN możesz dojść skąd jest wydanie. Pamiętasz zamieszanie z Braveheart? Z USA, wydanie Paramount było ok, a w Europie wydanie od Foxa już nie. Wiem, wiem, nie każdy wie i nie każdy przywiązuje do tego wagę. Ja tez do niedawna nie zwracałem uwagi na to. Wracając do Filmoskopu- jesli nie jesteś czegoś pewny, to piszesz o tym w komentarzu pod wydaniem, jeśli masz info. uzupełniające dane wydanie, podajesz te informacje w komentarzu pod wydaniem. Możesz wierzyć- Kirek szybko dopisuje wszystko, zresztą sprawdź sam w komentarzach- 90% albo i więcej wpisów Kirka, dotyczy potwierdzenia dodania podanych przez kogoś info. do danego wydania. No i na koniec- większość info przy wydaniach, pochodzi od ludzi, którzy mają dane wydanie Smile , więc informacje są raczej pewne. Co do uprawnień- nie masz ich, każdy może dodać wydanie, którego nie ma w Filmoskopie, chodzi o podstawowe informacje. Wink

Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak

#1,687
11-05-2020, 14:27
Dzięki za wyjaśnienie.

Proponuję dyskusje o filmoskopie wyciac i przeniesc do odp. wątku.

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Offline HAL 9000
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 1,519
Reputacja: 96

#1,688
11-05-2020, 15:32
Klient zadowolony wraca Big Grin

Polecam Pablo0909 (10/10)

A tak na marginesie... Filmoskop RZĄDZI!

♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,182
Reputacja: 277

#1,689
11-05-2020, 18:06
Do listy tytułów do sprzedania dodałem trzy wydania BD:

- Ringu Steelbook UK ANG - 50 zł
- Jaws Steelbook PL - 50 zł
- Lista Schindlera Edycja Kolekcjonerska PL - 50 zł

Jak zawsze nie wykluczam możliwości negocjacji Smile

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak

#1,690
12-05-2020, 14:26
Coraz więcej osób pozbywa się filmów na UHD. A można wiedzieć co jest tego przyczyną? Odchudzanie kolekcji czy jakiś inny?

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Strony (250): « Wstecz 1 ... 167 168 169 170 171 ... 250 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku