06-07-2026, 08:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-07-2026, 08:16 przez Dziel.)
Wychodzi 80$ razem z wysyłką. Przez dłuższy czas nic więcej nie dopłacałem Poczcie Polskiej przy odbiorze ale ostatnio doliczyli mi dodatkowe 49 zł i chyba znowu trzeba brać pod uwagę tą opłatę celną. Paczki wysyłają ze swojej siedziby w Hongkongu.
(06-07-2026, 08:16)Dziel napisał(a): Wychodzi 80$ razem z wysyłką. Przez dłuższy czas nic więcej nie dopłacałem Poczcie Polskiej przy odbiorze ale ostatnio doliczyli mi dodatkowe 49 zł i chyba znowu trzeba brać pod uwagę tą opłatę celną. Paczki wysyłają ze swojej siedziby w Hongkongu.
Nic
Szczerze mówiąc nawet nie wiem jak to jest możliwe. W takim razie szczerze zazdroszczę i powiedziałbym nawet, że muszę chyba zacząć zamawiać swoje paczki od Manty i innych azjatyckich producentów na Twój adres, ale skoro mówisz że to już nieaktualne to odpuszczam
A tak na poważnie - za każde pojedyncze wydanie od Manty płaciłem zawsze ~40-50 zł opłaty pocztowych, a za one clicki ~100 zł.
Przemilczę już jak raz wysłali mi pocztą konieczność dosłania potwierdzenia opłaty za zawartość paczki, trzymali ją ze 2 tygodnie na kontroli celnej a cała przyjemność wyniosła mnie prawie 200 zł