26-05-2020, 08:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-2020, 08:17 przez Kirek.
Powód edycji: literówka
)
Zapomniałem napisać ale jakiś czas temu wprowadziłem peły opis wydania amerykańskiego (jeszcze bez BDInfo). Ciekawostka, dostałem je z amazon.co.uk po zamówieniu wydania angielskiego
.
Obecnie dzięki handelkowi z Pablo0909 wpadło w moje ręce wydanie hiszpańskie tak więc można zapoznać się również z pełnym opisem tego wydania (już z BDInfo).
[klik w okładkę = opis w filmoskopie]
A ponieważ misfit wyjaśnił mi jak wykonać wykres bitrate to i z nim można się zapoznać. Widać na nim duży spadek pod sam koniec filmu co by wyjaśniało moje spostrzeżenie z oglądania filmu, że ostatnie ujęcie przed napisami (gdy Phil bierze Ritę na ręce by przestawić ją przez furtkę od ogrodzenia) jest gorszej jakości. Odczucie jest takie, jakby zapomnieli o nim i jest w jakości BD
. Nie sprawdzałem na ile ten spadek widoczny jest na płycie BD ale z wykresu wynika, że również może być zauważalny.
Wykonane wykresy będę też dodawał do galerii w wydaniu, a ponieważ występują one na jej końcu to osoby zainteresowane nimi, powinny przewinąć sobie galerię do końca w prawo.
.Obecnie dzięki handelkowi z Pablo0909 wpadło w moje ręce wydanie hiszpańskie tak więc można zapoznać się również z pełnym opisem tego wydania (już z BDInfo).
[klik w okładkę = opis w filmoskopie]
A ponieważ misfit wyjaśnił mi jak wykonać wykres bitrate to i z nim można się zapoznać. Widać na nim duży spadek pod sam koniec filmu co by wyjaśniało moje spostrzeżenie z oglądania filmu, że ostatnie ujęcie przed napisami (gdy Phil bierze Ritę na ręce by przestawić ją przez furtkę od ogrodzenia) jest gorszej jakości. Odczucie jest takie, jakby zapomnieli o nim i jest w jakości BD
. Nie sprawdzałem na ile ten spadek widoczny jest na płycie BD ale z wykresu wynika, że również może być zauważalny.
Wykonane wykresy będę też dodawał do galerii w wydaniu, a ponieważ występują one na jej końcu to osoby zainteresowane nimi, powinny przewinąć sobie galerię do końca w prawo.