23-09-2019, 10:46
(23-09-2019, 10:10)Wolfman napisał(a): Jednak żyjesz. Napisz z czego wybierałeś z poszczególnych lat od 2016?
Hehe w zasadzie przeglądam stronę i forum niemal codziennie, tylko nie czuje potrzeby udzielania się :-)
2016 -> Tu wybierałem między Zwierzętami nocy i Big Short, ale w zasadzie Lament był nie do pobicia.
2017 -> Tutaj było trudniej, bo Wojna o planetę małp naprawdę mi się podobała. Z ciut innych tonów to równie dobre wrażenie robiła Opowieść o rodzinie Meyerowitz oraz W Pionie. Postawiłem jednak na Manchester z racji tej prostej, ale emocjonalnie ciążącej opowieści.
2018 -> Tu za to do konkursu leciał Spider man Uniwersum i Hereditary... Dusza i Ciało wygrywa jednak z racji najprostszej, ale zarówno uroczo magicznej historii i świetnemu klimatowi do tego romansu. Jest jednak w tym roku jeden lepszy film, który nie miał polskiej premiery. Siedzący Słoń... i on raczej się już nie doczeka u nas dystrybucji więc warto mieć go na uwadze.
2019 -> Tutaj w zasadzie Jack deklasuje, ale Granica, Midsommar i Faworyta to świetne propozycje. Jest jeszcze Człowiek, który wszystkich zaskoczył, ale to na razie nie ma polskiej premiery. Z kolei świetny Zdrajca jest przerzucony na 2020.