Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Dział ogólny
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 Dalej »

Filmarena Collection

Strony (15): « Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 15 Dalej »

Opcje tematu
Filmarena Collection
Offline bartnikp
Użytkownik
Liczba postów: 177
Reputacja: 10

25-02-2016, 13:04
Mam prośbę - przybliżcie mi proszę proces kupowania FAC. Najpierw zapisuje się na listę oczekujących a pózniej te osoby mają pierwszeństwo w zakupie? O co chodzi z tymi numerami? Jeśli wychodzą dwie rożne wersje można oddzielenie zapisywać się na jedną i drugą ?
Z góry dzięki za info

bartnikp
my movie collection
007 fanpage

konto na filmwebie
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline meaner
Valar Morghulis
Liczba postów: 1,690
Reputacja: 77

25-02-2016, 14:34
Na samym początku kiedy Filmarena zaczynała przygodę z kolekcją na stronie można było zaklepać sobie swój numer. Teraz Ci co mają swój numer i często zamawiają mają pierwszeństwo złożenia zamówienia.
Co do listy oczekujących się nie wypowiem bo nie wiem jak działa.

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Moja Kolekcja:☛ Klik
Mój Blog:☛ Klik
Odpowiedz
Offline Montana
Stały bywalec
Liczba postów: 615

25-02-2016, 17:07
(25-02-2016, 13:04)bartnikp napisał(a):  Mam prośbę - przybliżcie mi proszę proces kupowania FAC. Najpierw zapisuje się na listę oczekujących a pózniej te osoby mają pierwszeństwo w zakupie? O co chodzi z tymi numerami? Jeśli wychodzą dwie rożne wersje można oddzielenie zapisywać się na jedną i drugą ?
Z góry dzięki za info

Nie najpierw kupujesz film klikając BUY i wszystko wyglada tak jak przy normalnych zamówieniach czyli wybierasz wysyłkę potwierdzasz adres i płacisz. Jezeli film sie wyprzeda zanim ty kupisz to mozesz zapisać sie na listę rezerwową. Jezeli ktoś z osób ktore kupiły film poprzez BUY nie opłaci zamówienia w ciagu 3 dni albo je anuluje to ten film trafia do osoby ktora sie zapisała na listę oczekujących. Jezeli będziesz miał szczęście i bedą mieli jakies wolne sztuki to dostajesz od nich na maila link z płatnością i masz chyba 1 dzien na opłacenie nowego zamówienia. Filmarena wysyła edycje FAC osobno wiec do każdego filmu musisz doliczyć ponad 200czk za wysyłkę.

LG OLED65C6
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X
Odpowiedz
Offline Horvath
Użytkownik
Liczba postów: 99
Reputacja: 6

25-02-2016, 20:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2016, 20:10 przez Horvath.)
Udało się komuś zamówić przed chwilą Marsjanina z Filmarena?.Mnie wywaliło z koszyka  Angry.Poszło wszystko chyba w dwie minuty.

Odpowiedz
Offline Montana
Stały bywalec

25-02-2016, 20:14
Numerowana wersje? To w ogole pokazał sie przycisk buy? Bo ja jak odświeżyłem o 20 to juz nie widziałem i myślałem ze nic nie wstawili... Mi sie wydaje ze oni dla ściemy dają na 5s przycisk buy zeby ludzie widzieli ze był ale niby tak szybko sie wyprzedał. Nikt nie jest w stanie przeklinać kolejnych etapów składania zamówienia w tak krótkim czasie. A myślałem ze sie uda zamowic z Everestem w jednym zamówieniu Sad

LG OLED65C6
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X
Odpowiedz
Offline Horvath
Użytkownik
Liczba postów: 99
Reputacja: 6

25-02-2016, 20:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2016, 20:23 przez Horvath.)
(25-02-2016, 20:14)Montana napisał(a):  Numerowana wersje? To w ogole pokazał sie przycisk buy? Bo ja jak odświeżyłem o 20 to juz nie widziałem i myślałem ze nic nie wstawili... Mi sie wydaje ze oni dla ściemy dają na 5s przycisk buy zeby ludzie widzieli ze był ale niby tak szybko sie wyprzedał. Nikt nie jest w stanie przeklinać kolejnych etapów składania zamówienia w tak krótkim czasie. A myślałem ze sie uda zamowic z Everestem w jednym zamówieniu Sad

Tak, numerowaną wersję.Miałem przycisk buy a ściślej mówiąc pre-order ale wywaliło mnie z koszyka jak chciałem wejść na metodę płatności.Może rzeczywiście to ściema i tak naprawdę było kilka sztuk, albo zero.Pozostaje ebay  Sad .
Widzę że przy Evereście szału nie ma, 20 minut po starcie sprzedaży dalej jest możliwość zamówienia  Smile .

Odpowiedz
Offline Montana
Stały bywalec

25-02-2016, 20:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2016, 20:28 przez Montana.)
Przycisk pre order nic nie daje musiałeś miec buy nie ma innej możliwości. Ja miałem tak z exmachina i wybierając wysyłkę wyskoczył błąd ze wywaliło z koszyka a strona mi działała bardzo płynnie i to były sekundy... Co do marsianina to powodzenia z ebayem Smile jedynie ze chcesz wydać z 400-500zl Smile

Ciekawe co dadzą po love rosie Smile

Horvath zapisałeś sie na waiting list Marsjanina?

LG OLED65C6
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X
Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,043
Reputacja: 112

25-02-2016, 20:28
(25-02-2016, 20:14)Montana napisał(a):  Numerowana wersje? To w ogole pokazał sie przycisk buy? Bo ja jak odświeżyłem o 20 to juz nie widziałem i myślałem ze nic nie wstawili... Mi sie wydaje ze oni dla ściemy dają na 5s przycisk buy zeby ludzie widzieli ze był ale niby tak szybko sie wyprzedał. Nikt nie jest w stanie przeklinać kolejnych etapów składania zamówienia w tak krótkim czasie. A myślałem ze sie uda zamowic z Everestem w jednym zamówieniu Sad

Obstawiam , że to wszystko hype i ściema. Większość jest sprzedana zanim się pojawi, rzucą mały ochłap, resztę wykupują masowo sklepy, które sprzedają ze 100% zyskiem. Po co zamawiać 2000x czy 1000x kuriera jak można 5-10 dla firm. Jakoś po "wyprzedaży" pojawiają się do zakupu na poszczególnych stronkach w necie. Dlatego też kładę uja na ich wydania. Płacić po 300 zł po premierze lub te minimum 200 zł to już dla mnie przesada. Żeby oferowali fajny artbook , format A4 z soundtrackiem byłoby na co polować. UHD powoli puki do drzwi i te wydania będą nic nie warte na zachodzie.

Odpowiedz
Offline Montana
Stały bywalec

25-02-2016, 20:31
Wydania będą dalej warte bo bluray zostanie Smile ale denerwuje mnie to ze tyle sztuk dają na rożne fora i do rożnych sklepów i założę sie ze jeszcze sami wystawiają na ebay.

LG OLED65C6
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X
Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,043
Reputacja: 112

25-02-2016, 20:36
(25-02-2016, 20:31)Montana napisał(a):  Wydania będą dalej warte bo bluray zostanie Smile ale denerwuje mnie to ze tyle sztuk dają na rożne fora i do rożnych sklepów i założę sie ze jeszcze sami wystawiają na ebay.

Myślisz że są na tyle głupi i tego nie robią? Ile razy znalazłem na allegro sprzedawców ze sklepów sprzedających ciekawsze kolekcjonerki ze 100% zyskiem. A na samym sklepie były "pustki".
To co , że blu ray zostanie. Dvd też jest, a ceny wydań poszły maskarycznie w dół. Coś co wyprzedawałem z kolekcji po 150, ostatnio widziałem za 20 zł. Filmy to nie gry, tu się liczy jakość dźwięku i obrazu.
Widzę jak oglądasz blu ray. Jak dostaniesz ten sam film w uhd.

Odpowiedz
Strony (15): « Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 15 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   3 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku