Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Dział ogólny
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 Dalej »

Filmarena Collection

Strony (15): « Wstecz 1 ... 11 12 13 14 15 Dalej »

Opcje tematu
Filmarena Collection
Offline Haqu
Stały bywalec
Liczba postów: 372
Reputacja: 9

13-08-2016, 07:25
(12-08-2016, 14:23)wolfman napisał(a):  Z drugiej strony to jaki problem 2x więcej zarobić na ebay niż się tutaj targować o wysyłkę na pół.

Bo może nie ma parcia na nabicie sobie kieszeni odsprzedażą filmu, tylko oferuje możliwość nabycia filmu dla kogoś, kto nie posiada numeru kolekcjonerskiego bez dodatkowych kosztów?

Nie rozumiem, ktoś oferuje pomoc i jeszcze mu wytykają czemu nie sprzedaje tego 2x drożej na aukcji XD

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Montana
Stały bywalec
Liczba postów: 615
Reputacja: 10

13-08-2016, 10:24
(13-08-2016, 07:25)Haqu napisał(a):  
(12-08-2016, 14:23)wolfman napisał(a):  Z drugiej strony to jaki problem 2x więcej zarobić na ebay niż się tutaj targować o wysyłkę na pół.

Bo może nie ma parcia na nabicie sobie kieszeni odsprzedażą filmu, tylko oferuje możliwość nabycia filmu dla kogoś, kto nie posiada numeru kolekcjonerskiego bez dodatkowych kosztów?

Nie rozumiem, ktoś oferuje pomoc i jeszcze mu wytykają czemu nie sprzedaje tego 2x drożej na aukcji XD

No dokładnie chociaż ktoś mnie rozumie Smile Dlatego już mi się odechciało w to bawić Smile nikt mi przynajmniej nie będzie pisał że chcę sobie załatwić darmową wysyłkę dla siebie tak jakby filmarena nie zwiększała kosztów wysyłki przy większych zamówieniach tym bardziej ze boxy są duże i wysyłka pewnie tez jest wyższa w porównaniu do zwykłych edycji... Potem jeszcze rozliczanie się co do grosza żeby nie było ze jeszcze na tym zarobię 5zł itp Tongue

LG OLED65C6
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X
Odpowiedz
Offline bartnikp
Użytkownik
Liczba postów: 177

13-08-2016, 15:09
Cytat:No dokładnie chociaż ktoś mnie rozumie Smile Dlatego już mi się odechciało w to bawić Smile nikt mi przynajmniej nie będzie pisał że chcę sobie załatwić darmową wysyłkę dla siebie tak jakby filmarena nie zwiększała kosztów wysyłki przy większych zamówieniach tym bardziej ze boxy są duże i wysyłka pewnie tez jest wyższa w porównaniu do zwykłych edycji... Potem jeszcze rozliczanie się co do grosza żeby nie było ze jeszcze na tym zarobię 5zł itp Tongue

Nie obrażaj się... Nie chodziło mi o to, że chcesz zarobić na wysyłce tylko o wskazanie Mefisto sensu wysyłki najpierw do Ciebie a pózniej do kogoś...

bartnikp
my movie collection
007 fanpage

konto na filmwebie
Odpowiedz
Offline Montana
Stały bywalec
Liczba postów: 615

13-08-2016, 15:10
(13-08-2016, 15:09)bartnikp napisał(a):  
Cytat:No dokładnie chociaż ktoś mnie rozumie Smile Dlatego już mi się odechciało w to bawić Smile nikt mi przynajmniej nie będzie pisał że chcę sobie załatwić darmową wysyłkę dla siebie tak jakby filmarena nie zwiększała kosztów wysyłki przy większych zamówieniach tym bardziej ze boxy są duże i wysyłka pewnie tez jest wyższa w porównaniu do zwykłych edycji... Potem jeszcze rozliczanie się co do grosza żeby nie było ze jeszcze na tym zarobię 5zł itp Tongue

Nie obrażaj się... Nie chodziło mi o to, że chcesz zarobić na wysyłce tylko o wskazanie Mefisto sensu wysyłki najpierw do Ciebie a pózniej do kogoś...

Ok ok Smile

LG OLED65C6
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X
Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,043
Reputacja: 112

13-08-2016, 16:25
(13-08-2016, 10:24)Montana napisał(a):  
(13-08-2016, 07:25)Haqu napisał(a):  

No dokładnie chociaż ktoś mnie rozumie Smile Dlatego już mi się odechciało  w to bawić Smile nikt mi przynajmniej nie będzie pisał że chcę sobie załatwić darmową wysyłkę dla siebie tak jakby filmarena nie zwiększała kosztów wysyłki przy większych zamówieniach tym bardziej ze boxy są duże i wysyłka pewnie tez jest wyższa w porównaniu do zwykłych edycji... Potem jeszcze rozliczanie się co do grosza żeby nie było ze jeszcze na tym zarobię 5zł itp Tongue

Zrozumiałeś sedno sprawy , bo o to mi chodziło. Ktoś kto ma możliwość zakupu takich wydań nie powinien nawet słowem się odzywać, tylko płacić wysyłkę za wydania, które są cenowo 2x droższe na ebay.
Czemu nie chcesz sobie tego potem sprzedać, nie mój biznes, ale niech będzie jak tam lubisz. Nie moja kasa

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,345
Reputacja: 150

14-08-2016, 15:25
(13-08-2016, 15:10)Montana napisał(a):  
(13-08-2016, 15:09)bartnikp napisał(a):  Nie obrażaj się... Nie chodziło mi o to, że chcesz zarobić na wysyłce tylko o wskazanie Mefisto sensu wysyłki najpierw do Ciebie a pózniej do kogoś...

Ok ok Smile

A mi chodziło o wyklarowanie, także luz Smile

Odpowiedz
Offline Horvath
Użytkownik
Liczba postów: 99
Reputacja: 6

25-08-2016, 22:03
Najbliższe plany filmareny w serii FAC:

FAC # 45 TED // start of pre-orders August 29, 2016 at 8:00 am CET // end of pre-orders September 5, 2016 at 20:00 CET
FAC # 46 TED 2 BONG EDITION E1 // start of pre-orders August 29, 2016 at 8:00 am CET // end of pre-orders September 5, 2016 at 20:00 CET
FAC # 46 TED 2 FLASH EDITION E2 // start of pre-orders August 29, 2016 at 8:00 am CET // end of pre-orders September 5, 2016 at 20:00 CET
FAC # 47 X-MEN: Apocalypse // start of pre-orders TBA // end of pre-orders TBA
FAC # 48 DEADPOOL EDITION 1 // start of pre-orders TBA // end of pre-orders TBA
FAC # 48 DEADPOOL EDITION 2 // start of pre-orders TBA // end of pre-orders TBA
FAC # 48 DEADPOOL EDITION 3 HARDBOX FULLSLIP // start of pre-orders TBA // end of pre-orders TBA
FAC # 49 KRAMPUS // start of pre-orders TBA // end of pre-orders TBA

Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis
Liczba postów: 1,690
Reputacja: 77

25-08-2016, 22:07
Strasznie długo każą czekać na Deadpoola. Już dawno bym kupił steela w MM a tak to czekam i czekam.

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Moja Kolekcja:☛ Klik
Mój Blog:☛ Klik
Odpowiedz
Offline robsonm1978
Stały bywalec
Liczba postów: 382
Reputacja: 6

25-08-2016, 22:16
Ciekawe czy 13 godzin w steelbooku ,które jest dostępne na filmarena będzie u nas dostępne od września.Bo narazie w empiku jest preorder tylko na zwykłe wydanie.

Odpowiedz
Online pred895
Posting Freak
Liczba postów: 3,817
Reputacja: 141

26-08-2016, 01:17
Wątpię w to, bo nie był to jakiś hit i czy w ogóle był u nas w kinach ?? Tongue

Unboxing >> YouTube
Odpowiedz
Strony (15): « Wstecz 1 ... 11 12 13 14 15 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku