Na filmoskopie jest raptem 319 kolekcji. Widać, że projekt nie dotarł do szerszego grona, bo mielibyśmy wysyp kolekcji po parę sztuk. Jakiś wpływ na to ma z pewnością brak masowego uzupełnienia bazy wydaniami DVD (sam mam tutaj tylko 106 spośród ponad 200). Zwykły użytkownik mógłby dodać swoje wydanie do kolekcji, ale niekoniecznie chce dodawać informacje do bazy, więc jak nie znajdzie szybko swojego wydania to się odbije od serwisu. Tyczy się to także blu-ray ale te mają lepsze pokrycie w bazie przez zainteresowanie najbardziej aktywnych kolekcjonerów. Niestety, takie bazy i projekty muszą mieć tych kilku/kilkunastu wolontariuszy, którzy będą ją stale uzupełniali i rozbudowywali albo bota, który będzie to robił automatycznie.
( 3 godzin(y) temu)piti198 napisał(a): Ktoś już pisał, że kol. Mateusz nie jest zainteresowany rozwijaniem strony. Jak dla mnie to nie ma nad czym płakać, jak poziom artykułów w większości jest żałosny. Mogłaby w ogóle ta strona przestać istnieć, a zostać jedynie forum.Redaktor nie powinien być jednocześnie jedynym programistą. No niestety, ale czas nie jest z gumy, a są to dwa czasochłonne zajęcia. Co do poziomu, to się nie zgodzę, a przynajmniej nie widzę większej różnicy w newsach tutaj czy na filmwebie, poza ilością. Jakkolwiek przyznaje, że newsami nie jestem przesadnie zainteresowany. Filmoskopu też szkoda, bo to dobry pomysł i nienajgorsze wykonanie. Gdyby tylko działał.