6 godzin(y) temu
( 7 godzin(y) temu)piti198 napisał(a): Jestem pierwszym, który o tym napisał. A problem był od dłuższego czasu, bo na forum wielu użytkowników narzekało na marny poziom tych artykułów na stronie głównej.
Ale marny poziom artykułów (choć to bardziej o newsy chodziło) nie oznacza z miejsca odcięcia się po całości od strony i/lub stworzenia nowej.
To jest dokładnie ten sam sposób rozumowania jaki widzimy obecnie na świecie - coś się nie podoba, to z miejsca cancel albo cenzura i nic więcej.
Cytat:Na pewno byłby z nich większy pożytek na forum.
No to pisz, co Cię powstrzymuje? Sam sobie w praktyce zobaczysz, ile będzie z tego pożytku, ale mogę już przyjmować zakłady względem wyniku.
Cytat:Sam jesteś niezadowolony z takiego obrotu spraw, a jednocześnie nie chcesz nic z tym zrobić.
A co mam z tym robić? Za te recki i tak nikt mi nie płacił, co najwyżej dostawałem jakiś egzemplarz filmu z polskiej dystrybucji za darmo, a obecnie szkoda mi czasu i energii na bawienie się w to amatorsko dla garstki potencjalnych odbiorców. Zwłaszcza w momencie, gdy absolutnie nie czuję żadnej potrzeby pisania o nowościach i nie czuję żadnego emocjonalnego związku ze współczesnym kinem, gdyż kultura po całości leży i kwiczy, a nasza cywilizacja upada.
Cytat:Ogólnie to i tak na tym forum mało co się dzieje, to chyba lepiej żeby miało czymś przyciągnąć użytkowników.
Forum takie samo, jak każde inne - co ma tu się niby dziać? Testy nuklearne?
Powtórzę raz jeszcze: cały ten portal, wliczając w to forum, jest nastawione na konkretne hobby, które dzieli ze sobą góra kilkaset osób (wnioskując po tych 319 kolekcjach). Więc czym chcesz przyciągać? Gołymi babami?

Co do reszty - zluzuj gacie, naprawdę. I szanuj misfita, bo mamy go tylko jednego.