12-07-2015, 13:11
(12-07-2015, 09:02)poral napisał(a): Wszystko fajnie ale:
- nie mam możliwości usunięcia zdjęcia z galerii
- przy edycji nie ma możliwości poprawienia czegokolwiek np daty wydania.
- ponowne edytowanie po rozwinięciu trzeba przewijać na pasku (chowa się na samym dole strony - firefox)
http://filmozercy.com/filmoskop/edition/35726
Możliwość usunięcia zdjęcia już jest i tak jak w przypadku płyt można usuwać tylko swoje zdjęcia.
Jeśli dane zostały już wprowadzone to nie będzie możliwości ich edycji, będziemy wprowadzać system "zgłoś błąd", gdzie będziecie zgłaszać błędne dane i będą one weryfikowane.
Pasek edycji wydania został już rozwinięty na stałe, tak chyba lepiej.
(12-07-2015, 10:04)adi90a napisał(a): Przydałaby się też edycja galerii (własnej jej części). Nie wiem czy nie warto by też wprowadzić wymagań technicznych/regulaminu pozyskiwania dotyczącego zamieszczanych zdjęć. Nie żeby mi swoboda przeszkadzała.
Zastanawiam się jeszcze czy nie przydałaby się osobna rubryka na wpisanie daty zakupu/wprowadzenia do kolekcji. Teraz mamy tylko datę dodania do bazy co nie niesie ze sobą żadnych informacji do analizy.
Podoba mi się zamysł i kierunek w jakim podąża ten projekt
Chodzi Ci o edycje zdjęć w wydaniu czy galerii kolekcji? Notka o umieszczaniu zdjęć już się pojawi. Dodaliśmy także dodatkowe pole do wpisywania daty zakupu - słuszna uwaga.
(12-07-2015, 11:18)Kapitan_kusiak napisał(a): To jeszcze drobna uwaga gramatyczna:
- w przypadku napisów powinno być "szwedzkie" a nie "szweckie"; wyrzuciłbym też "finlandzkie", bo "fińskie" to poprawna forma gramatyczna a już jest na liście
Poprawione.
(12-07-2015, 11:44)meaner napisał(a): Ja bym dorzucił jeszcze wydania Chińskie i Koreańskie do listy.
Dodane.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.