22-07-2015, 16:40
(22-07-2015, 13:21)Mateusz napisał(a): W taki sposób może by to mogło działać, ale zorientuje się czy nie będzie przeszkód technicznych. W spisie napisów i audio polski jest już pogrubiony, aby rzucał się od razu w oczy.
Dzięki. Przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł, choć sam nie wiem jakie są realne szanse na jego realizację. Czy istnieje szansa na to (może nawet i w dalszej przyszłości), aby na stronie głównej filmoskopu z listą wydań i ofert sklepowych, obok miniaturek logo sklepów pojawiał się przycisk "kod zniżkowy" (aktywny), po którego kliknięciu przenosiłoby nas do wykazu listy ważnych kodów zniżkowych (lista mogłaby też mieć możliwość dodania opisu, np. "-5% na wybrane produkty"), które mogliby wprowadzać sami użytkownicy Filmoskopu. Ludzie mogliby zostawiać łapkę w górę/dół w zależności od tego czy kod ciągle działa czy też jest już bezużyteczny - moderatorom dawałoby to informację, które z kodów są już do wywalenia. W przypadku, gdyby nie było żadnych kodów na stronie głównej z listą wydań byłby przycisk "kod wyczerpany" (nieaktywny), którym nie da się przejść do wykazu kodów.
Ps. Czy dałoby radę do listy ofert sklepowych wprowadzić opcję wyboru "inne" z możliwością podania linka do oferty danego sklepu?
A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak