03-02-2016, 21:11
Czy można by zmienić w końcu tego Vadera i czy jest możliwość o której pisałem aby wchodząc na swoją kolekcję pojawiały się "kafelki" i była możliwość filtrowania (typ opakowania, nośnik itp)? Trochę mnie wkurza że nie mogę przeglądać swojej kolekcji na całym ekranie tylko jako listę
Co z dodaniem daty filmu do wydania?
Podtrzymuje Mefisto, wprowadzić ilośc nośników. Mało kto wypełnia zawartość płyt, zawsze można ją uzupełnić ale żeby ilośc nośników była podawana od początku
Kolejny raz zauważyłe tym razem w przypadku Metropolis że ten sam kod EAN ma wydanie w amarayu jak i w digipacku. Dodałbym zdjęcia digipacka ale nie wiem czy lepiej do tego samego wydania czy stworzyć nowe np z literką A?
Czy uda się coś z powyższego zrealizować?
Co z dodaniem daty filmu do wydania?
Podtrzymuje Mefisto, wprowadzić ilośc nośników. Mało kto wypełnia zawartość płyt, zawsze można ją uzupełnić ale żeby ilośc nośników była podawana od początku
Kolejny raz zauważyłe tym razem w przypadku Metropolis że ten sam kod EAN ma wydanie w amarayu jak i w digipacku. Dodałbym zdjęcia digipacka ale nie wiem czy lepiej do tego samego wydania czy stworzyć nowe np z literką A?
Czy uda się coś z powyższego zrealizować?