(17-03-2016, 20:21)matwiko napisał(a): No ok. Ale co z tym sortowaniem. Udałoby się coś takiego wprowadzić?
Wolf. Nie byłoby zgrzytów gdybyś lepiej i pełnymi zdaniami formułował posty. Najlepiej po polsku. No i nie musisz zabierać głosu w każdym wątku. Tu nie ma nagrody za ilość nabitych postow :p
Rozumiałbym gdybym kogoś obraził i bezpośrednio do tej osoby pisał post. A tu jad się wylał wiadrami z byle powodu. Przypomina mi to utarczki między 8 , a 16 bitowcami za czasów Atari, c64 oraz Amigi, Atari St, Dokładnie to samo. Przegrała strona , która miała przegrać, a przepychanka była niepotrzebna .
Wiem , że nie ma nagrody i złotej korony i całe szczęście.
(17-03-2016, 20:13)kew97 napisał(a): Masz rację lepiej nie katuj oczu, bo chyba już źle z nimi. Ja jestem bardzo ciekawy gdzie Ty takie tanie filmy w sklepach widzisz, owszem zdarzają się czasem, ale to nie jest norma żeby film kosztował 5 zł. Może zorientuj się w danym temacie zanim coś napiszesz. Tak będzie najlepiej dla wszystkich, i dla Ciebie, i dla użytkowników tego forum, którzy muszą czytać po raz kolejny te same głupoty, które wypisujesz. Wiedza nie boli, ignorancja owszem, może Ciebie nie, ale ludzi, którzy muszą czytać Twoje posty tak.
Wyślij mi 100 zł to kupię 10, albo 20 filmów dvd. Ostatnio były min z Imperial po dyszce w MM, a w biedrze po piątaku. Everest i Marsjanina kupiłem koledze po 15 zł na dvd. Za mc , lub dwa to będzie normalna cena zapewne